Batuhan Karacakaya sevgilisi kim?

Batuhan Karacakaya sevgilisi var mı yok mu kim soruları ünlü oyuncunun hayranları tarafından bu akşam en çok aranan konu oldu. Peki, kim sevgilisi?

Google Haberlere Abone ol
Batuhan Karacakaya sevgilisi kim?

Türkiye'nin Aşk-ı Memnu isimli çok tartışmalı dizinin çocuk oyuncularından biri olarak tanıdığı Batuhan Karacakaya bugünün artık genç bir delikanlısı oldu ve Survivor yarışmasının ünlüler takımında yarışıyor. Batuhan hakkında genç hayranları birçok konuyu merak ediyor; merak edilen konular arasında Batuhan Karacakaya sevgilisi kim? sorusu oldu. Peki, kimdir Batuhan'ın sevglisi:

Batuhan Karacakaya, milyonlarca izleyiciden tam not alan Aşk Tesadüfleri Sever’de Mehmet Günsür’ün çocukluğunu canlandırmıştı.Batuhan Karacakaya, 'Benim çocukluğumu biliyor olabilirsiniz. Ya da bir yerlerdeyken savaşıyor da görmüş olabilirsiniz. Ama şimdi, Batuhan'ı izleyeceksiniz, benim savaşımı göreceksiniz, Survivor 2021 bekle beni’ diyerek, yarışmada birinciliği hedeflediğini açıkladı.

Batuhan Karacakaya sevgilisi kim?

5 Şubat 1997’de İstanbul’da doğan Batuhan Karacakaya, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem gibi isimlerle birlikte oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterine hayat verdi. Çok tutulan ve geniş kitleler tarafından izlenen Aşk-ı Memnu dizisinde Ziyagil ailesinin en küçük oğlu Bülent Ziyagil’i canlandıran Batuhan Karacakaya, sonrasında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynadı ve bu dizide de Mert Karakteri ile birlikte yer aldı.

Aşk Tesadüfleri Sever sinema filminde Mehmet Günsür'ün çocukluğunu canlandıran Batuhan Karacakaya, ekranlardan bir süre uzak kaldığı dönemde yaşadığı değişimle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisiyle birlikte sevenleriyle buluşan Batuhan Karacakaya, bu dizide  Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar olarak TV’ye çıktı.

2016-2017 yıllarında yayınlanan ve 4. Sezonunda Dündar Bey olarak Diriliş Ertuğrul’a dâhil olan Batuhan Karacakaya, henüz 15 yaşındayken 2012’de gösterime giren Uzun Hikaye adlı sinema filminde Mustafa karakterini canlandırdı.

Batuhan Karacakaya sevgilisi kim?

İlk oyunculuk deneyimini ise 2005’te  Beşinci Boyut dizisiyle yaşayan Batuhan Karacakaya, 2009’da ise Dersimiz Atatürk ve 2010’da Bekle Beni filmlerinde beyaz perdede oynadı. 2011’de yayınlanan Sen De Gitme dizisinde de oynayan Batuhan Karacakaya, 2011-2013 yılları arasında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Mert’e hayat verdi.

2018’de Habertürk'ten Hakan Yağcı tarafından yayınlanan haberine göre; Batuhan Karacakaya, sevgilisiyle Bodrum'da bir sahilde görüntülendi. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran Batuhan Karacakaya, esmer sevgilisiyle bol bol sohbet etmişti. Ünlü oyuncunun şu an için sevgilisi olup olmadığı ve varsa da kim olduğu bilinmiyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi elimizde ulaştığında sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar