Batış profesyonelleri 'Satış 4.0' ana temalı TALKS etkinliğinde buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin satış profesyonelleri, “Satış 4.0” ana teması ile Sales Network platformu tarafından organize edilen TALKS etkinliğinde buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Batış profesyonelleri 'Satış 4.0' ana temalı TALKS etkinliğinde buluşuyor

Türkiye’nin ilk yapay zeka ile hazırlanan kariyer fuarı “Satış Kariyer Günleri”nin de gerçekleşeceği etkinlik kapsamında katılımcılar; “Dijitalleşme”, “Kadının Güçlendirilmesi”, “Kurumsal Girişimcilik” konularında birbirinden değerli konuşmacıları dinleme fırsatı yakalayacak.

Etkinliğin konuşmacıları arasında çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, girişimcilik ve dijital dünyanın önde gelen isimleri de yer alacak. Etkinliğin araştırma partneri BrandZone ile kendi kategorilerinin son bir yıl içerisinde en çok tercih edilen markaları “Turuncu Ödülleri” ile ödüllendirilecek.

Pin Grup öncülüğünde Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Sales Network platformu tarafından gerçekleştirilen ve her yıl Satış Profesyonelleri Günü’ne denk gelen Mart ayının ilk perşembesi düzenlenen TALKS etkinliğinde siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Program*

Tarih                     : 01 Mart 2018, Perşembe

Saat                       : 09:00 - 17:00

Yer                        : Hilton Convention Center/İstanbul

LCV                        : Feveran İletişim / Demet Telkeş

Yorumlar