Basketbol camiası açılışta buluştu

- TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan'ın Ankara'daki restoranının açılışına katıldı - Ömer Onan: "Bu dönemde açılan restoranın en büyük faydası 16-17 kişi çalıştırıp istihdam yaratarak ülkemize faydalı olmak"

Google Haberlere Abone ol
Basketbol camiası açılışta buluştu


ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan'ın Ankara Balgat'taki tantuni restoranının açılışına katıldı.

Açılışta TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve milli basketbolcular yer aldı. 1964 yılından bu yana Mersin'de hizmet veren restoran zinciri, Ankaralılarla da buluştu.

TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan, basketbolu bıraktıktan sonra kendi şehri Mersin'in en önemli yemeklerinden tantuniye yatırım yaptıklarını belirterek, Ankara'ya açtıkları restoran nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Zincirin Mersin'in en eski tantunicilerinden biri olduğunu vurgulayan Onan, "İstanbul'da iki, Mersin'de bir dükkan açtık, 6. dükkanımızı da Ankara'da açıyoruz. Markamıza Ankara'dan çok talep vardı. Biz de A Milli Takımımızın galibiyeti üzerine açılışı bu moralli günde yapmak istedik." dedi.

Onan, aktif basketbolcu olduğu dönemde 2010 yılındaki Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde sporcularla Mersin'deki tantuni restoranına gittiklerini dile getirerek, "Mersin'de küçük bir dükkanken bugünlere geldik. Bu dönemde açılan restoranın en büyük faydası 16-17 kişi çalıştırıp istihdam yaratarak ülkemize faydalı olmak. Sayın Başkanımız başta olmak üzere milli takımımıza açılışımıza katıldığı için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar