Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Başkent Giyim Festivali nerede?

Ankara'da açılan Başkent Giyim Festivali'ne gitmek isteyen alışveriş meraklıları adresi ve nasıl gidileceği konusunu merak ediyor. Peki, Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Nerede?

Google Haberlere Abone ol
Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Nerede?

Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Nerede? Başkent Giyim Festivali tarihi belli oldu.Tesettür kıyafetlerinin yoğunlukla satıldığı başkent giyim festivali Ankara'da başlıyor. Binlerce tesettür giyim markasının katılım gösterdiği, çok çeşitli ürünlerin yer aldığı Başkent Giyim Festivali kadınlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Başkent Giyim Festivali kadınların yoğun ilgi ve talebi doğrultusunde yılda 4-5 kez düzenleniyor. Başkent festivalinin markaları yine kadınların tercihi ile belirleniyor. Binlerce kadına uygun fiyata alışveriş imkanı sağlamasının yanında yeni iş birliği fırsatları da sağlıyor. 2023 yılında da katılımcılarını bekliyor. Ankara’da her sene binlerce tesettürlü bayanın merakla beklediği tesettür festivalinin 2023 açılış tarihi belli oldu. Başkent Festivali 16 Mart - 19 Mart tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek. Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Nerede?

BAŞKENT FESTİVALİ NEREDE?

Festival adından da anlaşılacağı üzere başkent Ankara'da düzenleniyor. Her kadının merakla ve heyecanla nerede olacağını beklediği festival programı 16 Mart'ta başlayacak. Başkent Giyim Festivali 2023 yılında Keçiören Ihlamur Kasrı'nda yapılacak.

Başkent Giyim Festivali nasıl gidilir? Nerede?
Caption

 

BAŞKENT FESTİVAL'İ KAÇTA AÇILACAK

Başkent Festivali bu yıl gelirini depremzedelere bağışlayacak. Sosyal medyadan yapılan açıklamaya göre toplanan tüm gelir Kahramanmaraş'da meydana gelen felaketin depremzedelerine bağışlanacak. Festival 09:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecek.

BAŞKENT FESTİVALİ HANGİ MARKALAR VAR?

Başkent Festivalinde birçok tesettür markası yer alıyor.Festivale katılan başlıca markalar şu şekilde: Tuğba, Nihan, Armine, Melike Tatar ve Meri Store, Aker, Nihan. Festival süresince kadınlara çeşitli sürpriz indirimler yapılacak.

BAŞKENT FESTİVALİ NASIL GİDİLİR?

20223 Yılında festival depremzedeler yararına Ihlamur Kasrı'nda yapılacak. Ihlamur Kasrı Adresi Şu şekilde: Subayevleri, Atatürk Cad. No:17 Keçiören/Ankara

Ulaşım, Keçiören Metrosu Belediye İstasyonundan sağlanabilir.

Ego ile Ulaşım ise şu şekilde: Vali Erdoğan Şahinoğlu Parkı Ego Durağında inip yürümek. Buradan geçen hatlar 400-404-410-411-415-418-419-482-726-741 hatları kullanarak ulaşım sağlanabilir.

BAŞKENT FESTİVAL İLETİŞİM BİLGİLERİ

Moda ve Alışveriş Festivali organizatörü Türkan Eraslan Kılıç İletişim Bilgileri : 0532 203 93 31

instagramadresi : @baskentfestival takip edebilirsiniz.

Yorumlar