Başkan Ünal Aysal Fırtına Vadisi'nde

Trabzonspor karşılaşması için Trabzon'a giden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 2. Başkan Özkan Olcay, Yönetim Kurulu üyeleri Mete İkiz, Sedat Doğan ve Ebru Köksal ile Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca, bugün Trabzon'dan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ünal Aysal Fırtına Vadisi'nde

Trabzonspor karşılaşması için Trabzon'a giden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 2. Başkan Özkan Olcay, Yönetim Kurulu üyeleri Mete İkiz, Sedat Doğan ve Ebru Köksal ile Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca, bugün Trabzon'dan Rize'ye geçti.

Çamlıhemşin'de sabah kahvaltısının ardından Ayder ve Fırtına Vadisi'ni geçen kafileye, yol boyunca yöre halkı ve Galatasaraylılar büyük ilgi gösterdiler.

AYSAL'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftası için Trabzon'da bulunan Galatasaray kafilesi zorlu maç öncesi Karadeniz'de stres attı. Sarı-kırmızılı yöneticiler Ayder ve Çamlıhemşin'de tur gerçekleştirirken Başkan Ünal Aysal'ın doğa sporu denemesi ortaya güzel görüntüler çıkardı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve beraberindeki yöneticiler Trabzon'da Çamlıhemşin deresine ilginç anlar yaşadı. Cezalı olmasına karşın Galatasaray'ı Trabzon'da yalnız bırakmayan başkan Ünal Aysal, zorlu maça saatler kala strest attı.

Eğlenceli ve adrenalin dolu anları yönetici Sedat Doğan Twitter'dan paylaştı. 74 yaşındaki Ünal Aysal'ın doğa sporlarında gösterdiği performans parmak ısırttı.

CİHAN

Yorumlar