Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti İl Yönetimi ile buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyeye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılarak, Trabzon genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.Buradaki...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti İl Yönetimi ile buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyeye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılarak, Trabzon genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Buradaki değerlendirmelerinde AK Parti’nin 15 yılda çok büyük devrimlere imza attığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Bugünkü gençlerimiz, 20 yaşındaki kardeşlerimiz, AK Parti’nin nasıl bir Türkiye devraldığını bilmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kız evlatlarımızın başörtülü ya da başörtüsüz diye ikiye ayrıldığı, katsayı zulmü ile öğrencilerimize hayatın zindan edildiği, IMF’ye borçlu, yatırımların olmadığı, toplumun kutuplaştırıldığı bir ülke devralmıştır. Allah’a şükürler olsun bugün ülkemizde bu sorunların hepsi aşılmıştır. Ülkemizde birlik ve beraberlik inşa edilmiş, ekonomik kalkınma sağlanmış, memleketimizin her köşesinde çok ciddi yatırımlar yapılmıştır. İşte bizler tüm bunları özellikle gençlerimize anlatmakla görevliyiz” dedi.

Belediyesi ve gerekse diğer kamu kurumları tarafından ciddi yatırımların sürdürüldüğünü kaydeden Gümrükçüoğlu “Recep Tayyip Erdoğan’dan önce Trabzonspor’a 41 bin 461 kişilik dev bir stadyum ve spor kompleksi kazandırmak hayal bile edilmiyordu. Recep Tayyip Erdoğan gelince bu şehir bunu istedi. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız hayal dahi edilemeyen işlere imza attı. Trabzonspor’umuz bugün Avrupa’nın en nitelikli stadyumlarından birinin sahibi ise Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesindedir” diye konuştu.

“Bu şehirde Kanuni Bulvarı diye bir yol yapıyoruz” diyen Gümrükçüoğlu “Bu proje Trabzon şehir merkezini güneye doğru iki kat büyütecek olan dev bir projedir. Tamamlandığında Trabzon şey kazanmış olacaktır. Erdoğdu Yolunun eski halini hatırlıyor değil mi? Şimdi çift gidiş-çift geliş, Avrupa standartlarında bir yol var orada. Trabzon’un her tarafında yol yatırımlarında devrim yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak 2014’ten günümüze mahalle yollarına 300 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Bizler iş yaptıkça yol talepleri daha da artıyor. Çünkü halkımız iş yapıldığını görüyor. Hangi yolun neresinde ne sorun varsa her taraftan haberdarız. Program dâhilinde mahalle yollarımızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu şehrin sahilinde halkımızın denizle kesilen bağlantısını en güzel şekilde yeniden tesis etmek amacıyla, halkımıza dev bir yaşam alanı kazandırmak için Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesini hayata geçiriyoruz” diyen Gümrükçüoğlu “Tamamen Belediye bütçesi ile gerçekleştirmekte olduğumuz projenin birinci etap dolgu ve tahkimat çalışması tamamlanmıştır. Karadeniz’in ilk ve tek botanik parkı olan Trabzon Botanik’i Çamoba’da inşa ediyoruz. Trabzon şehir merkezine yeni bir meydan kazandırmak için Cudibey Ortaokulu ve Öğretmenevini Hacıkasım Mevkii’nde yeniden inşa ediyoruz. Şehrimize Tam Otomatik Katlı Otopark kazandırıyoruz. İşte Trabzon Şehir Müzesi hizmete girmiştir. Tamamladığımız kentsel dönüşümlerin yanında çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmasına devam ediyoruz. İşte Meydan Parkı ortada. Oranın eski halini hiç unutmam. Birinci etaptan sonra ikinci etabını da tamamladık. Şimdi üçüncü etaba başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar