Başkan Ferit Karabulut: Bu millet onları asla unutmayacak

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, 15 Temmuz gazilerini makamında kabul etti."Gazilerimizin 15 Temmuz gecesi verdikleri mücadele ikinci bir kurtuluş savaşıdır" diyen Başkan Karabulut, ’’15 Temmuz demokrasi şehit ve...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ferit Karabulut: Bu millet onları asla unutmayacak

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, 15 Temmuz gazilerini makamında kabul etti.

"Gazilerimizin 15 Temmuz gecesi verdikleri mücadele ikinci bir kurtuluş savaşıdır" diyen Başkan Karabulut, ’’15 Temmuz demokrasi şehit ve gazilerimizin ziyareti bizleri onurlandırdı. Onlara çok şey borçluyuz. Hain darbe girişimine karşı gözlerini kırpmadan, tankların karşısına dikilip, şanlı bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıktılar. Bu millet onları hiçbir zaman unutmayacak. Ziyaretlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramına denk gelmesi ayrı bir anlam ifade etmiştir’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ferit Karabulut’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden 15 Temmuz gazileri, her daim vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan mücadeleye hazır olduklarını dile getirdiler.

Ziyaret sonrası Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut 15 Temmuz gazilerine Altıntaş Belediyesini simgeleyen çini tabak ve Kütahya çinisi işlemeli kahve takımı hediye etti.(YD - EFE)

Yorumlar