Başkan Demiraslan gönülleri aldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Kurban Bayramı öncesi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara bol kazanç dileyen Demiraslan ziyaretleri ile vatandaşların yine gönlünü kazandı.AK Parti Balıkesir il teşkilatının dinamik...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Demiraslan gönülleri aldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Kurban Bayramı öncesi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara bol kazanç dileyen Demiraslan ziyaretleri ile vatandaşların yine gönlünü kazandı.

AK Parti Balıkesir il teşkilatının dinamik başkanı Hasan Demiraslan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çarşı esnafı ve hayvan pazarındaki besicileri ziyaret etti. Bayram öncesi esnafa bol kazanç dileyen Demiraslan, hayvan pazarında da kurban satışı yapan besicilerle buluştu. Demiraslan pazardaki tüm vatandaşların kurban bayramını kutlayarak, "Yarın İslam alemi olarak Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, sofraların hüznünü mutluluğa dönüştürmektir. Bu vesileyle Kurban Bayramımızın İslam alemine, ülkemize ve tüm insanlığa yeni ve güzel günler getirmesine ve mazlumların gözyaşının dinmesini vesile olmasını temenni eder, tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim" dedi.

Yorumlar