Başakşehir-Trabzonspor maçından özetler

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktörü Aykut Kocaman bir önceki lig maçına göre ilk 11'inde iki değişikliğe gitti.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir-Trabzonspor maçından özetler

Kocaman, turuncu-lacivertli takımın deplasmanda 2-1 kaybettiği Göztepe mücadelesine ilk 11'de başlayan Youssuf Ndayishimiye ve Muhammed Emin Sarıkaya'nın yerine Rafael ve Mehmet Topal'ı sahaya sürdü.

Turuncu-lacivertli ekip; Mert Günok, Rafael, Duarte, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Azubuike, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Junior Fernandes ve Crivelli ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Danijel Aleksic, Nacer Chadli, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Giuliano, Junior Caiçara, Bolingoli, Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner ve Mete Kaan Demir kadroda yer almadı.

Abdullah Avcı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ilk kez rakip olarak çıkıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ilk kez eski takımına karşı rakip olarak saha kenarında yer aldı.

Turuncu-lacivertli takımın başında 10 yıl görev yapan Avcı, geçtiğimiz sezon ise ilk kez Beşiktaş ile Vodafone Park'ta eski takımına karşı saha kenarında yer almıştı. O mücadele 1-1 sona ermişti.

Özcan Arkoç anısına saygı duruşu

İki gün önce yaşamını yitiren A Milli Futbol Takımı'nın ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özkan Arkoç anısına maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Arkoç, 9'u A Milli olmak üzere toplam 28 maçta ay-yıldızlı formayı giymişti. Türkiye'de Vefa, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını terleten Arkoç, Avusturya'da Austria Wien, Almanya'da da Hamburg takımlarında görev almıştı.

Yorumlar