Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu İletişim

Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu İletişim bilgileri nereden ve nasıl bulunabilir? Yeni açılan hastaneye iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar iletişim numarası ya da başvuru yollarını araştırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu İletişim

Başakşehir Şehir Hastanesi, Türkiye'nin en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde açıldı. Hastanenin açılışından hemen sonra vatandaşlar iş başvurusu, eleman alımı ve iletişim bilgileri gibi konularda sorular sormaya başladı. Peki, Başakşehir Şehir Hastanesi iş başvurusu nereden yapılıyor, iletişim bilgileri nedir? 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde istihdam edilecek sağlık personeli genel olarak Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalar üzerinden gerçekleşiyor. Hastanenin genel ihtiyaçlarını karşılayan personel alımları ise İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. 

Bütün hastanelerde olduğu gibi Başakşehir Şehir Hastanesi personel alım sürecinde; temizlik personeli, otopark görevlisi, hasta yönlendirme / refakat / resepsiyon ve tanışma personeli, bahçe bakım personeli, ebe, hemşire, ilaçlama personeli, depo personeli, aşçı, güvenlik görevlisi, bulaşıkçı, doktor, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyonlar bulunuyor. 

Bu pozisyonlardan herhangi birinde yer almak isteyen iş arayan vatandaşların ilk yapmaları gereken işlem İŞKUR kaydı açarak buradan iş arayışına girmesidir.

Başakşehir Hastanesi'nin İŞKUR'da açtığı açık pozisyonlardan kendinize uygun olanını seçmeniz halinde bu konuyla ilgilenen personel sizleri bilgilendirecektir. 

 

Yorumlar

döndü temizlik gorevlisi olmak istiyorum ise cok ihdiyacim var lutven yardimci olurmusunuz
ALİ ŞANLI NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTE DOKTOR ASİSTANI OKUYORUM İŞ ARIYORUM HASTANEDE YARDIMCI OLUSANIZ SEVİNİRİM TLF NO 0543 4197329