VakıfBank internet bankacılığı işlemleri, Vakıf İnternet Şubesi giriş

Vakıfbank internet bankacılığı giriş ve vakıf internet şubesi banka müşterileri tarafından son dönemlerde yoğun bir şekilde kullanılmaya başladı. Vakıfbank'ın dijitalleşme yarışında gereken donanımı tamamlayarak internet bankacılığı hizmetini geliştirmesi, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank internet bankacılığı işlemleri, giriş

Vakıf İnternet Şubesi giriş; Vakıfbank internet bankacılığı ya da vakıf internet şubesini kullanmak isteyen banka müşterilerini büyük bir kolaylık bekliyor.

Vakfıbank dijitalleşen bankacılık konusunda rakiplerine büyük fark atarak önemli yeniliklerle dijital bankacılık alanında ilerleme sağladı.

Vakıfban internet şubesi üzerinden hemen hemen bütün işlemleri yapmak mümkün. 

Vakıfbank bireysel kredi yapılandırma işlemlerini de internet üzerinden yapmak mümkün mü değil mi henüz belli değil.

EFT, Havale, fatura yatırma, kredi kartı borcu ödeme, hesap sorgulama, hesap hareketlerini görmek gibi birçok hizmeti vakıfbank internet bankacılığı üzerinden yapmak mümkün.

Öte yandan banka üzerinden kıymetli maden alışverişi, döviz alım satımı da yine vakıfbank internet bankacılığı üzerinden yapılabilir.

Vakıfbank internet bankacılığı kullanmak için aşağıdaki resmin üzerine tıklayarak önünüze çıkacak aşağıdaki gibi ekrandan işlem yapabilirsiniz.

Ekranın sağ üst köşesinde yazan, "İnternet Bankacılığı" butonuna tıkladığınızda önünüze "Kurumsal mı yoksa Bireysel mi" olduğunuz sorusu çıkacak.

Ona göre bir seçenek seçerek ilerlemeye devam edebilirsiniz.

Vakıf İnternet Şubesi giriş

Vakıfbank internet bankacılığını kullanmak cep telefonu üzerinden de mümkün. Cep telefonunuza indireceğiniz mobil uygulamalar aracılığıyla banka hesabınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerden yönetmeniz mümkündür. 

Bunun için öncelikle iPhone, iPad ve Samsung gibi aletlere uygun olan mobil aplikasyonu indirmeniz gerekiyor.

iPhone için vakıfbank uygulaması yükle:

vakıfbank mobil uygulama indir

iPad için Vakıfbank uygulaması üykle:

vakıfbank ipad uygulaması yükle

Samsungu için Vakıfbank uygulaması yükle:

vakıfbank mobil aplikasyon yükle samsung

Yorumlar