Türkiye Finans Katılım Bankası internet bankacılığı giriş ekranı

Türkiye Finans Katılım Bankası internet sitesine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, bankanın internet adresini önünde www harfleri olacak şekilde yazmak zorunda aksi halde siteye girişte sorun yaşanabilir. Siteye giriş için ayrıca Google ve benzeri arama motorları da kullanılabilir.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Finans Katılım internet bankacılığı giriş

Türkiye Finans Katılım Bankası internet bankacılığı giriş; için farklı yol ve yöntemler bulunuyor. Bunlardan birincisi bankanın resmi internet sitesi olan www.turkiyefinans.com.tr internet adresi üzerinden direkt girmek. Ancak bunu yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Adresin başındaki www. harflerinin mutlaka yazılması gerekiyor. Aksi halde site açılmayabilir.

Türkiye Finans Katılım Bankası İnternet Bankacılığı şubesini kullanmanın bir başka yolu da Google ve benzeri arama motorlarından giriş yaparak hizmete erişmektir.

Arama motorlarına "Türkiye Finans" yazmanız yeterlidir. Karşınıza çıkan "Türkiye Finans Katılım Bankası" başlıklı ve https://www.turkiyefinans.com.tr / adresine tıklamanız yeterlidir. Ancak burada da dikkat etmeniz gereken husus, adresin başındaki http kısmından sonra "s" harfinin olması. "S" harfi bulunmuyorsa dolandırıcılık maksadıyla açılmış bir siteyle karşı karşıyasınız demektir.

Türkiye Finans İletişim bilgileri: 

​​​Her türlü şikayet, talep ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim kanallarından kolayca iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapılıyor.

Telefon Bankacılığı (0850 222 22 44)

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Müşteri Şikâyetleri Hakem Heyeti Başvuru Form​uBu bağlantı yeni sekmede açılacak.

Faks:  0216 676 29 05​

e-Posta: Müşteri İletişim Formu

Genel Müdürlük

Adres: Saray Mahallesi Sokullu Caddesi No:6 Ümraniye/İstanbul ​

Telefon: ​0216 676 20 00

KEP Adresi: [email protected]

Yorumlar

Arzu yilmaz Turkiye finansı indirmek istiyorum ama bir türlü olmuyo bu neden olmuyo