Banggood Türkiye güvenilir mi, gümrük vergisi, kupon, iletişim, deposu, hangi kargo ne kadar, yorumlar nasıl?

Banggood Türkiye güvenilir mi, gümrük vergisi, kupon, iletişim, deposu, hangi kargo ne kadar, yorumlar nasıl? Şirket, Türkiye'den yoğun talep alınca Türkçe sitesini de devreye sokmuş durumda. Peki, Baggood Türkiye güvenilir mi? Bakalım alışveriş yapanlar ne diyor.

Google Haberlere Abone ol
Banggood Türkiye güvenilir mi, gümrük vergisi?

Banggood Türkiye güvenilir mi, gümrük vergisi, kupon, iletişim, deposu, hangi kargo ne kadar, yorumlar nasıl? veya Banggood'dan alışveriş yapanlar memnun mu yorumları nasıl? Çin'den ucuz ürün alarak dünyanın farklı ülkelerinde satmak isteyenler uzun yıllardır çeşitli platformlar üzerinden alışveriş yapıyordu. Bu konuda ilk akla gelen ise AliExpress oluyordu. Ancak bu konudaki boşluğu fark eden akıllı yatırımcılar yeni bir platform daha kurdular. Hatta AliExpress'ten biraz daha farklı formatta yeni bir platform. Bu platform şimdi Türkiye'ye de hizmet veriyor. Peki, Türkiye'de alışveriş yapanlar memnun mu? Banggood Türkiye direkt posta, güvenilir mi, iletişim, deposu, vergi, kargo takip yorumları nasıl? Alışveriş yapanların yorumları nasıl? 

TR BANGGOOD NEDİR?

Öncelikle Banggood'un ne olduğundan biraz söz edelim. Banggood nedir? Banggood, Çin'den dünyaya açılan ucuz ürünlerin pazarlandığı yeni bir sistemdir. Daha önce AliExpress üzerinden alışveriş yapanlar ne olduğunu biliyor. Ancak yapmayanlar için kısaca şöyle açalım: Çin'de üretilen ucuz veya uygun fiyatlı ürünleri dünyanın hangi ülkesinde olursanız olun, bu site üzerinden sipariş ederek alabilirsiniz. Peki, Banggood Türkiye direkt posta, güvenilir mi, iletişim, deposu, vergi, kargo takip yorumları nasıl?

Banggood Türkiye güvenilir mi? Banggood yorumları nasıl?
Banggood Türkiye güvenilir mi? Banggood yorumları nasıl?

 

Banggood'un AliExpress'ten önemli bir farkı var. AliExpress, binlerce satıcının bir araya gelerek ürünlerini pazarladığı bir yerken; Banggood bütün satış işlemlerini bizzat kendi ayarladığı tedarikçiler üzerinden kendisi yapmaktadır. Yani bütün alışverişlerin direkt muhatabı Banggood'dur. Bu da onu diğer rakiplerinden ayıran temel bir özellik oluyor. Bu konu onu biraz da diğerlerine göre daha güvenilir hale getiriyor. 

Banggood'un sipariş aldığı ülkelerden biri de Türkiye'dir. Hatta Türkiye'den aldığı yoğun ilgi sonrasında Türkçe sayfası da açıldı. tr.banggood.com şeklinde sitesi bulunuyor. 

Banggood Türkiye üzerinden alışveriş yapanlar, Türkiye'ye gönderilebilecek, bazı ürünlerin Türkiye'ye kargosu yok, ürünleri seçerek siparişlerini rahatlıkla verebiliyor. 

Çin'den Türkiye'ye tahmin ettiğiniz gibi uzak bir mesafe söz konusu olduğu için siparişler de en az bir hafta ile 45 gün içerisinde değişen süreler arasında gelebilmektedir. Daha önce Çin'den alışveriş yapanlar bu konuyu bildikleri için onlar için sorun yok. Ancak henüz alışveriş yapmayanlar için bunu not olarak belirtmekte fayda var. 

Banggood'dan alışveriş yapanların genel olarak memnun kaldıklarını söyleyebiliriz; ancak uzak mesafe olması, iletişim kurmada yaşanan bazı problemlerden dolayı yer yer şikayetlerin olduğunu da söyleyebiliriz. Dünyaca ünlü bir platformda ve yüzbinlerce kişinin alışveriş yaptığı bir yerde elbette memnuniyetsizlikler, olumsuz durumlar yaşanabilir. Ancak oranlar tolere edilebilir bir oranda olduğunu söyleyebiliriz. 

Banggood Türkiye üzerinden kurulan iletişimle sorun yaşayan bütün müşterilere genellikle kısa sürede çözüm üretildiğini söyleyebiliriz.

Şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşan, örnek olarak dolandırıldığını ya da istenen ürünün tamamen farklı bir ürün çıktığını söyleyen çok fazla kimse çıkmadı.

Çin'den Türkiye'ye alışveriş yapma imkanı sunan platformun bütün şartlar gözönünde bulundurulduğunda gayet başarılı olduğu söylenebilir. 


 

Yorumlar