Balayı Tatilinin Yeni Trendi: Kiralık Balayı Villaları

Söz, nişan, düğün derken yoğun bir tempoya giren ve koşturmaca içerisinde dinlenmeye fırsat bulamayan çiftlerin en özel anlarından bir tanesi balayı tatilidir.

Google Haberlere Abone ol
Balayı Tatilinin Yeni Trendi: Balayı Villaları

İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta “evet” diyerek başlanılan ve yeni bir hayata merhaba denilen evlilik süreci sonunda, yeni evli çiftler balayı tatili için arayışa girmekte ve bunun için tercihlerine uygun konaklama yerleri aramaya başlamaktadır.

Bu zamana kadar otellerde balayı odası olarak sunulan imkânlar ile balayı tatili geçirilmiş ve deneyimleyenler aslında klasik bir tatilden bir farkı olmadığını gözlemlemiştir. Son zamanlarda adını oldukça sık duyuran ve büyük beğeni toplayan “kiralık balayı villaları”; çiftlere klasik bir tatilden çok daha fazlasını sunmaktadır.

Balayı tatili denildiğinde kişilerin tercihi kalabalıktan uzakta, baş başa zaman geçirebilecekleri romantik mekânlardan yana olmaktadır. Bu istekler göz önüne alınarak hazırlanmış olan kiralık balayı villaları; misafirlerine gözlerden uzakta, sessiz, sakin ve konforlu bir tatil yaşama fırsatı sunmaktadır.

Kiralık Balayı Villası Nedir?

Hepimiz için tatilin anlamı sevdiklerimizle birlikte olmak ve kendimizi rahat hissedeceğimiz bir ortamda biriken tüm yorgunluğumuzu atarak, deşarj olmak demektir. Bu durum hem yaz tatili için, hem kısa dönem tatil planları için hem de balayı tatili için geçerlidir. Peki, Kiralık balayı villası nedir? Balayı villası, genellikle 1 ya da 2 yatak odalı olan, modern ve lüks mobilyalarla dizayn edilmiş, özel yüzme havuzu ve bahçesi olan müstakil tatil evleridir. Balayı villaları ev konforunda bir tatil imkânı sunsa da bunun yanı sıra size birçok ekstra hizmet sunmaktadır. Özel yüzme havuzu, jakuzisi, saunası, sinema odası, oyun odası gibi birçok farklı özellik ile sunulan balayı villalarında beş yıldızlı otel konforunda dolu dolu bir tatil süreci geçirebilirsiniz. Hijyen ve temizliğin ön planda tutulduğu kiralık balayı villalarında konaklama süreniz boyunca havuz temizliği her gün düzenli olarak yapılır ve havuz suyunuz klorlanır. Bu sayede tereddüt etmeden doyasıya yüzme havuzunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Neden Kiralık Balayı Villalarını Tercih Etmeliyim?

Yeni bir hayata merhaba dediğiniz ilk günlerde, size özel bir alanda lüks bir balayı tatili yapmak evliliğinizi kutlamak ve yeni hayatınızın ilk planlarını yapmak için oldukça güzel bir fırsattır. Balayı villaları sizlere hayatınızdaki tatili yaşama imkanı sunar. Balayı villasını tercih etmeniz için bir çok sebep bulunmaktadır.

Balayı Tatilinin Yeni Trendi: Kiralık Balayı Villaları
Balayı Tatilinin Yeni Trendi: Kiralık Balayı Villaları

 

  • Balayı Villaları Sizlere Tam Mahremiyet Alanı Sunar: Balayı villaları genellikle havuzu korunaklı olarak inşa edilmiş olan muhafazakar yapılardır. Bu kiralık villaların bahçe ve havuz alanı yüksek çitlerle, duvarlarla ya da perdeleme sistemi ile çevrilerek kapalı hale getirilmiştir. Havuz ve bahçe alanının dışarıdan görülme imkanı bulunmamakta ve tüm alanı sizden başka kimse kullanamamaktadır. Bu sayede meraklı gözlerden uzakta, rahat bir konaklama süresi geçirebilirsiniz.
  • Balayı Villalarında Evinizin Konforunda Rahat Bir Konaklama Yaparsınız: Tüm kiralık balayı villası seçenekleri sizlere evinizin konforunu aratmayacak nitelikte, modern ve lüks mobilyalarla döşenmiştir. Bu sayede kendinizi evinizdeymiş gibi rahat hissedebilir ve zaman yönetiminin sizin kontrolünde olduğu bir tatil deneyimi yaşarsınız.
  • Seçtiğiniz Villaya Özel Olanaklar İle Eşsiz Bir Tatil Deneyimi Yaşayabilirsiniz: Balayı villalarında jakuzi, özel yüzme havuzu, sauna, spor salonu, sinema odası gibi bir çok ekstra özellik bulunmaktadır. Bu alanların kullanımı sadece size aittir ve kullanmak için ekstra bir ücret ödemenize gerek yoktur. Sadece belirlenmiş gecelik kiralama ücretini ödeyeceğiniz balayı villalarında konaklama haricinde birçok ekstra özellikten ücretsiz olarak yararlanabilir ve size özel hazırlanmış alanların keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
  • Tatiliniz Boyunca Tüm Zaman Yönetimi Sizin Kontrolünüzdedir: Villa tatilinde otel konaklamalarında olduğu gibi uyulması gereken saatli bir plan, program bulunmamaktadır. Kahvaltı saatinizi, akşam yemeği saatinizi, havuz kullanım saatinizi sadece siz belirlersiniz. Havuz kullanımının belli bir saat aralığı bulunmamaktadır. İster sabahın erken saatlerinde, isterseniz akşam geç saatlerde yüzme havuzunu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Zaman yönetiminin sadece size ait olması kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir tatil yapma fırsatı sunmaktadır.
  • Ekonomik Balayı Villaları ile Bütçe Dostu Bir Tatil Yapabilirsiniz: Balayı villaları için sunulan erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak, tatil planlarınızı çok önceden ayarlayabilirsiniz. Geniş fiyat aralığı bulunan kiralık villalar arasından ekonomik balayı villalarını tercih ederek güzel ve kaliteli bir tatil yapabilirsiniz.
  • Her Mevsime Uygun Balayı Villaları ile Tatilinizi Ertelemek Zorunda Kalmazsınız: Tatil denildiğinde akla ilk olarak ilkbahar ve yaz ayları gelse de kış aylarında da güzel bir villa deneyimi yaşayabilmeniz mümkündür. Kapalı havuzlu balayı villaları ve ısıtmalı havuzlu balayı villaları sayesinde soğuk kış günlerinde dahi romantik bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Balayı Tatili İçin Nasıl Villa Kiralanır?

Her tatil planında olduğu gibi balayı tatilinde de güvenilir yerlerden rezervasyon yapmayı ve rezervasyon yaptığımız konaklama yerinin taleplerimizi karşılaması isteriz. Senin Villan’ın portföyünde yer alan yaklaşık 1000’den fazla kiralık villa seçeneği ile tercihlerinize uygun olan villayı kolayca bulabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıldır Kaş, Kalkan, Muğla, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde villa kiralama hizmeti veren Senin Villan firması, TÜRSAB belgeli resmi bir seyahat acentesidir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan firmanın geniş villa seçenekleri arasında ekonomik balayı villaları, muhafazakâr balayı villaları, deniz manzaralı balayı villaları ve doğa içerisinde balayı villaları gibi birçok alt kategori bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini temel ilkesi olarak benimseyen ve tüm çalışmalarını bu ilke doğrultusunda yapmayı prensip haline getiren firmanın web sayfasında, tatil planlarınızı kolaylaştırmak için bir arama motoru bulunmaktadır. Bu kısımdan villa kiralamak istediğiniz bölgeyi, tarihlerinizi ve kişi sayınızı seçerek, kiralık villa seçenekleri arasından filtreleme yapabilirsiniz. Senin Villan sayfasında bulunan tüm kiralık villa ilanlarının detaylı açıklama metni bulunmaktadır. Bu metin içerisinde villanın özellikleri, konumu, merkeze ve denize uzaklığı, özel yüzme havuzu boyutları gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevabı yer almaktadır. Beğendiğiniz villa için kolayca hızlı rezervasyon oluşturabilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular hakkında yardım almak için Senin Villan iletişim numaraları ve whatsapp destek hattı ile iletişime geçebilir ve kısa süre içerisinde sonuç alabilirsiniz.

Senin Villan kiralık balayı villaları arasından beğendiğiniz villa seçeneği için sadece %35 ön ödeme ile rezervasyon yapabilirsiniz. Ön ödemenizi havale yoluyla ya da kredi kartı ile kolayca tamamlayabilirsiniz.

Hayalinizdeki tatil planınızı gerçeğe dönüştürmek ve unutulmaz bir villa tatili deneyimi yaşamak isterseniz, Senin Villan web sayfasını ziyaret edebilir ve detaylı bilgi için uzman kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz. 

Yorumlar