Bakımlı kadın nasıl olmalı

Bakımlı kadın nasıl olmalı , cilt bakımı nasıl yapılır , kadın sağlığı , güzellik , makyaj

Google Haberlere Abone ol
Bakımlı kadın nasıl olmalı

Bakımlı kadın nasıl olmalı?

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır!

Çirkin değil güzel görünmeyi bilmeyen kadınlar var. Bu bir gerçektir kendine bakmayan kadın, bakımlı kadına göre daha çirkin görünür. Hayatın stresine kapılıp, kendine bakmayı, özen göstermeyi unutmak affedilemez bir durumdur. Hergün sabahları ve akşamları kendinize en az 15 dakika ayırmalı ve bakımınıza özen göstermelisiniz.

Sabah uyandıktan sonra kaslarınızı açmak için 5 dakika hafif jimnastik yapın. Ardından da ılık banyo yapın. Bu gün içinde size konfor hissi yaşatacaktır.Daha sonra sonra sıra cilt bakımıdır.Yüzünüzü yıkadıktan sonra cildinize uygun seçtiğiniz gündüz kremini sürün. Her zaman iş kadınları kendine daha fazla özen gösterir mantığı yanlıştır. Kadın önce kendi evinde güzel görünmelidir. İster ev kadını ister iş kadını olun kendinize bakmayı asla ihmal etmeyin. Sadece cilt bakımı ve makyaj konusunda değil kıyafetiniz konusunda da yalnızca iş ya da gezmeye giderken değil evdeki giyiminize de özen gösterin. Her daim bakımlı olmak kendinizi her daim güzel hissetmenizi sağlar.

Bakımınızı ihmal etmemeniz gereken en önemli vakitlerden birisi de uyku öncesidir. Gündüz yaptığınız makyaj , saç bakımı bu erkekler içinde önemlidir kozmetik ürünlerini kadınlar kadar çok fazla kullanmasalarda saç bakım ürünlerine kadınlardan daha fazla ihtiyaç duyarlar. Jöle ve saç spreyleriyle uyumak zamanla saç sağlığı ile ilgili ciddi problemler yaşamalarına neden olabilir. Bu yüzden uyku öncesinde cildinize gerekli hassasiyeti göstermeniz gerekir.

Yorumlar

Rabia dúndar Aynen her kadín bakįmlı olmalidir