Bakan Zeybekci, yaşlılarla türkü söyledi

Kurban Bayramı dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yuvası ve huzurevini ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaşlılarla türkü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Zeybekci, yaşlılarla türkü söyledi

Kurban Bayramı dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yuvası ve huzurevini ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaşlılarla türkü söyledi.

Çocuk yuvasında kalan çocuklarla bayramlaşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, onlara harçlık verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan’ın selamını getirdiğini belirten Bakan Zeybekci, çocuklar ile sohbet ederek özellikle eğitimlerine önem vermeleri konusunda nasihatlerde bulundu.

Daha sonra huzurevini ziyaret eden Bakan Zeybekci, yaşlılarla bayramlaşarak hediye verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini belirten Zeybekci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve bayram tebriklerini getirdim. Başbakanımız Binali Yıldırım ’bayramınız mübarek olsun’ diyor, ellerinizden öpüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan evladınız o da ellerinizden öpüyor" dedi.

Yaşlılarla türkü söyledi

Huzurevi ve yaşlılara bakımda klasikleşmiş devlet memurluğunun yerinin olmadığını belirten Zeybekci, buranın yaşlılar için huzur yeri olması gerektiğini söyledi. Zeybekci, "Siz bu ülkenin bu devletin emanetisiniz. Bu devlet ancak sizlere sağladığı refah ile devlet olur. Bu devlet en uzak yerdeki muhtacı, acizi, hastasını bütün imkanlarını bir tek kişi için harcaması gerektiğinde, harcarsa devlet olur. Bu bayrak gururla dalgalanır. Ya devlet başa demek budur. Sizlerin burada huzur içinde sağlık ve mutluluk içinde hayatınızı devam etmeniz milletin, devlete talimatı ve emanetidir. Elimizden geldiğince sizlerin huzurunu ve rahatını sağlamak görevimizdir. Bizim görevimiz de devletin görevinin yapıp yapmadığı kontrol etmek. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün, çocuk esirgeme kurumu ve yaşlılarımızın olduğu yerler devlet memurluğu yeri değildir. Evet devlet memuru olabilirsiniz, sevgi, saygı, aşk yoksa burada çalışıyor gibi görünmek zulümdür. Hem kendine zulümdür, hem de hizmet ettiği insanlara zulümdür. Görüyorum burada çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yüzleri gülüyor, bakışlarından anlıyorsunuz burada herkes aşk ile çalışıyor" ifadelerini kaydetti.

Bakan Zeybekci, konuşmasının sonunda yaşlılarla sohbet etti, türkü söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ziyaretleri sırasında Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli 11.Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, daire müdürleri ve şehit yakınları eşlik etti.

Yorumlar