Bakan Tüfenkci şehitliği ziyareti etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eşi Esra Tüfenkci ile beraber Şehir Mezarlığı’nda bulunan Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti.Bakan Tüfenkci ve eşi ziyaret ettiği şehitlerin kabirleri tek tek gezerek karanfil bıraktı ve burada...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Tüfenkci şehitliği ziyareti etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eşi Esra Tüfenkci ile beraber Şehir Mezarlığı’nda bulunan Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci ve eşi ziyaret ettiği şehitlerin kabirleri tek tek gezerek karanfil bıraktı ve burada bulunan şehit yakınlarıyla da yakından ilgilendi. Şehitlikte yapılan duanın ardından çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Tüfenkci, şehitlerin vatan için döktüğü kanın karşılıksız kalmadığını belirterek, terörle mücadelenin her alanda sürdüğünü vurguladı.

Bakan Tüfenkci, "Özellikle Cenab-ı Allah’ın öbür dünyada şefaatlerinden yararlandırmasını diliyoruz. Şehitlerimizin yakınları bizlere emanet. Bu millette, devlete emanet. Devletimiz de, hükümetimiz de son dönemlerde almış olduğu kararlarla gerçekten şehitlerimizin yakınlarına yakışan şekilde sahip çıkıyor, bundan sonra da sahip çıkacağız" dedi.

Terörle mücadelede son dönemlerde büyük başarılara imza atıldığına dikkat çeken Bakan Tüfenkci, şunları söyledi:

"Daha terör eylemleri başlamadan yakalamaları arttırdık. İnlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Gidemediğimiz veya mücadele edemediğimiz hiç bir nokta yok. Bu mücadeleyi daha da hızlandırarak, etkin şekilde kullanarak devam edeceğiz. Biliyoruz ki bu ülkede yaşamanın bir bedeli var, bu ülke ucuz bir ülke değil. Bütün şer güçlerin bu ülke üzerinde hesapları var. Bu hesapları da bozmak adına gerek güvenlik güçlerimiz gerek Cenab-ı Allah’ın yardımıyla milletimiz gereken cevabı veriyor. Biz kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, birbirimize sahip çıktığımız sürece, ülkede barışı ve huzuru hakim kıldığımız sürece güvenliği sağladığımız sürece bu emelleri de boşa çıkartacağız."

Bakan Tüfenkci şehit ve gazilerin kabirlerini ziyaretin ardından annesi Ayşe Tüfenkci’nin kabrini ziyaret etti ve dua okudu.

Yorumlar