Bakan Soylu'dan Kandil açıklaması: Zamanı var

Bir televizyon kanalında canlı yayın programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin bugüne kadar terörle mücadelede aldığı mesafeyi anlattı. Soylu, "Açık söyleyeyim, Kandil bizim için haptır. Sadece zamanı var. Orada bir PKK kadrosu var. O bizim işimiz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Soylu'dan Kandil açıklaması: Zamanı var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Haberturk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin terörle mücadele konusunda geldiği noktaya dikkat çeken Soylu şunları söyledi;


TÜRKİYE DENGESİNİ KORUYOR


"Türkiye tek ayaklı bir dış politika ortaya koymuyor. Dengesini iyi kuruyor, geleceğe ait iyi bir yatırım ortaya koyuyor. Amerika ve diğer paydaşların hemen hepsinin etrafındaki coğrafyada varolan sebepler. Enerjiden, ucuz insana kadar kendine ait politikası var. Bunu yok göremeyiz. Biz bilek güreşinin içerisindeyiz. Biz had bildirilen bir ülkeydik. Hadi girseydin Afrin'e. Afrin'e girdik.

KANDİL BİZİM İÇİN HAPTIR, SADECE ZAMANI VAR


Şimdi Kandil meselesi. Zamanlaması bizim için önemli. Yakın zamanda bunu göreceksiniz. Ne zaman geleceğimizi niçin söyleyeyim. Türkiye küresel siyaset dengeleri açısından orayı aştı. Biz bir ara geliyoruz dediğimizde kaçtılar. Kandil bizim için haptır. Sadece zamanı var. Orada çocukları yazıyorlar. Orada bir PKK kadrosu var. O bizim işimiz."

Yorumlar