Bakan Koca: Emrullah Gülüşken ile hiçbir akrabalığım yok

Sağlık Bakanı Koca, İsveç'ten getirilen Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken'in akrabası olduğu yönünde CHP ve İyi Partili bazı siyasetçilerin ortaya attığı iddialara cevap verdi. Bakan Koca, "Kesinlikle tanımıyorum, hiçbir akrabalığım yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İsveç'ten getirilen hasta Bakanın akrabası mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP ve İyi Partili bazı milletvekillerinin Twitter üzerinden ortaya attıkları iddialara cevap verdi. Bakan Koca, İsveç'ten Türkiye'ye ambulans uçakla getirilerek tedavi altına alınan Emrullah Gülüşken'in akrabası olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Bilim Kurulu toplantısında sonra açıklamalarda bulunan Bakan Koca, toplantı sonrasında gazetecilerin konuyla alakalı sorularını cevaplandırdı.

Bakan Koca, Emrullah Gülüşken ile bir akrabalıklarının bulunmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Benim hiçbir akrabalık bağım yok. Hiç tanımıyorum. Aracı olanlarla da hiçbir bağım yok. Sosyal medyadan bilgilendirme yapıldı. Devamında bana bu bilgi ulaştırıldı. İsveç Büyükelçimizle de görüşerek 'Bu hastanın Türkiye'ye getirilmesi gerekiyor mu?' diye sordum. Sonrasında Türkiye'ye getirildi. Şu anki tedavisi Ankara Şehir Hastanesi'nde sürüyor. Getirilmesinin en büyük sebebi, kalp rahatsızlığının söylenmiş olmasıydı."

 

Yorumlar

semih Akrabası olup olmaması önemli değil.Hükümet bıraktı can'ı döndü canana varmı böyle bir kural hayırdır.Sen önce içerideki açlarını doyur sahip çık.Eğer bu tip insanlar hayatlarını sürekli oralarda sürdürüyorlarsa bırakın kalsınlar kardeşim para kazandıkları yerde.soktunuz ülkeye dışardan gelenleri sonuç...saygılar