Baht Oyunu oyuncuları isimleri nedir, Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir?

Baht Oyunu oyuncuları isimleri nedir, Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir, hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor, karakterlerin gerçek isimleri nelerdir? İşte Baht Oyunu oyuncuları hakkında bilgi:

Google Haberlere Abone ol
Baht Oyunu oyuncuları isimleri, biyografileri

Kanal D'nin yazlık dizilerinden Baht Oyunu oyuncuları isimleri nedir, Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir, dizideki oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin isimleri nelerdir? Yazlık veya sezonluk dizi olarak ekrana gelen Baht Oyunu, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Baht Oyunu oyuncuları isimleri nedir, Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte Baht Oyunu oyuncuları isimleri hakkında merak edilenlerden bazıları: 

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu karakterleri ve oyuncuları

Ada Tözün (Akcan) - Cemre Baysel

Rüzgar Akcan - İdris Nebi Taşkan

Nergis Şahin - Hande Subaşı

Bora Doğrusöz - Aytaç Şaşmaz

Tuğçe Dikman - Aslı Sümen

İşte Baht Oyunu oyuncularından başrolde oynayanların biyografileri:

BAHT OYUNU BORA 

5 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aytaç Şaşmaz, oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir.

Baht Oyunu oyuncuları isimleri nedir, Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir?
Baht Oyunu Bora

 

Aytaç Şaşmaz, eğitimini oyunculuk üzerine aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında, başrolünde Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Kötü Çocuk isimli sinema filmi ile yaşadı.

Söz dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz, sonrasında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Emre karakterine hayat verdi.

Aytaç Şaşmaz, 77 kilo, 1,80 metre boyunda ve Aslan burcudur.

BAHT OYUNU ADA

5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Cemre Baysel, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nden aldı.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleştirdi. Ardından İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat verdi.

Cemre Baysel 53 kilo, 1,66 metre boyunda ve Kova burcudur.

 BAHT OYUNU RÜZGAR

18 Ağustos 1997'de Beyoğlu'nda dünyaya gelen İdris Nebi Taşkan, 2014 yılında henüz 17 yaşındayken Muhteşem Yüzyıl'da oyunculuğa ilk adımını attı. 2015-2016 yıllarında Poyraz Karayel yapımında rol alan Taşkan sonrasında Arkadaşlar İyidir isimli projede yer aldı.

İdris Nebi Taşkan’ın büyük bir şöhrete eriştiği proje ise Fazilet Hanım ve Kızları isimli yapım oldu. Sonrasında ise Özgür Dünya filminde başrolü oynadı.

Oyunculuk kariyeri dışında sporla da ilgilenen Taşkan, eski basketbolcudur ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynamıştır.

BAHT OYUNU TUĞÇE

Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, 1994 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Güzel oyuncu lisans eğitimini ise ODTÜ İktisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.

18 Kasım 2017 tarihinde Çin’de düzenlenen "Miss World" yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Aslı Sümen, ODTÜ’de de Eşli Danslar Topluluğu'nda yarışarak üniversitesini temsil etmiştir.

Aslı Sümen, 174 cm boyundadır ve mankenlik ve fotomodellik yapmaktadır.


 

Yorumlar