Bahar Kapıda sunucusu kim, evli mi, eşi kimdir, Kanal 7 Bahar Gelir kimdir?

Kanal 7 Bahar Kapıda programını kim sunuyor, sunucunun adı nedir, nerelidir, kaç yaşında? Gezi ve eğlence programıyla hafta sonu akşamları evlerimize misafir olan sunucunun kim olduğu merak ediliyor. Bahar Gelir en son Şırnak Uludere'de yöresel bir düğüne konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Kapıda sunucusu kim, evli mi, eşi kimdir?

Bahar Kapıda sunucusu evli mi, eşi kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kimdir, kim sunuyor, sunucunun adı nedir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir, daha önce hangi dizilerde oynadı veya oyuncu mu yoksa sadece sunucu mudur? Gezi ve seyahat programları arasında en dikkat çeken yapımlar arasında yer alan "Bahar Kapıda" hafta sonu akşamları evlere misafir oluyor, izleyenleri Türkiye'nin güzelliklerine ortak ediyor. Hemen hemen her programda Türkiye'nin farklı bir noktasından yayın yapan program, sunucunun da keyifli sunumuyla eğlenceli bir zaman geçirmeye vesile oluyor. Bahar Kapıda sunucusu kim?

BAHAR KAPIDA SUNUCUSU KİM?

Kanal 7'de her hafta sonu evlerimize misafir olan "Bahar Kapıda" programı, bizleri ülkenin farklı farklı noktalarında seyahate çıkarırken, aynı zamanda sunucusuyla da dikkat çekiyor.

Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor?
Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor?

 

"Bahar Kapıda" programını kimin sunduğu  veya sunucunun kim olduğu merak ediliyor.

Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor
Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor

 

BAHAR KAPIDA SUNUCUSU EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Kanal 7'de yayınlanan "Bahar Kapıda" isimli gezi programını sunan kişinin adı Bahar Gelir'dir.

Peki, Bahar Gelir kimdir?

BAHAR GELİR KİMDİR?

Bahar Gelir 28 Mart 1989 tarihinde Malatya’da doğdu. 

32 yaşındaki sunucu de Malatyalıdır.

Eğitim hayatını İzmir’de tamamlamış olan Bahar Gelir, Liseden mevzun olduktan sonra “Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü”nü kazanmıştır. Tam anlamıyla bir müzik tutkunu olan Bahar Gelir, Arkeoloji eğitimi tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi’nde Müzik Cemiyeti eğitimini de tamamlamıştır.

Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor
Bahar Kapıda sunucusu kim, Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor

 

Bahar Gelir'in hayatı Selami Şahin ile tanışmasından sonra yeni bir sayfayla devam etti. Selami Şahin’le tanıştıktan sonra, 2016 senesinde Recep Aktuğ ile birlikte “Eflatun Türküler” projesinde yer aldı.

Gelir, 2017 yılında “İlla da” adını taşıyan ilk albümünü, Selami Şahin’in yönetmenliğinde, DMC etiketiyle çıkaran Bahar Gelir’in albümünde, Mustafa Sayan, Selami Şahin, Doğuş ve Serdar Ortaç’ın da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir, 2020 yılında Zekai Tunca’nın 50. yılı için hazırlanan saygı albümünde “Alın Yazımsın” şarkısını seslendirmiştir.

Bahar Kapıda sunucusu Kanal 7 Bahar Kapıda kim sunuyor, evli mi?
Bahar Kapıda Şırnak Uludere'de

 

Bahçede Yeşil Çınar, İlla da, Aşkzede, Padişah, Bilsem Ki, Alınyazımsın, ve Son olarak 2022 yılında yine Selami Şahin'in bestesi olan Sen Olamazsın adlı şarkılarını kliplendirmiştir. 

2021 yılının başlarında TV 8,5 Ekranlarında “Anadolu’nun Kalbi” adlı yemek programıyla Tv dünyasına girmiştir. 2021 yılının Haziran ayında, “Bahar Kapıda” Adlı gezi programı formatıyla, Kanal 7 Televizyonuna transfer olmuştur. Bahar Gelir, yaptığı başarılı çalışmaları ile bir çok ödüle lâyık görülmüştür.

Bahar Gelir  Arkeolog ve Sanatçı kimliğinin yanı sıra  adından söz ettiren, Anadolu’nun kalbini fetheden, evlerinizin kızı olarak anılan iyi bir televizyon insanı, programcı, sunucu kimliğini de kazanmıştır.

Bahar gelir evli değil, bekardır. 


 

Yorumlar