Babil dizisi yönetmeni kimdir? Babil dizisi senaristi kimdir?

Babil dizisi yönetmeni kimdir? Babil dizisi senaristi kimdir? sorularının yanıtı 17 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara gelen iddialı dizi Babil'in senarist ve yönetmenlerini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Babil dizisi yönetmeni ve senaristi kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Babil dizisi yönetmeni kimdir?

Babil dizisi 17 Ocak 2020 Cuma günü itibariyle her hafta Cuma günü ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanmaya başlamasının ardından Babil yönetmeni kimdir? Babil dizisi senaristi kimdir? sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. 17 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara gelen iddialı dizi Babil'in senarist ve yönetmenlerini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Babil dizisi yönetmeni ve senaristi kimdir?

BABİL DİZİSİ YÖNETMENi KİMDİR?

Haksız yere işten atılan ekonomist İrfan'ın hastalanan oğlunu kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Birce Akalay ve Ozan Güven gibi ünlü isimler yer alırken dizinin yönetmenliğini ise daha önceki başarılı projelerinden tanıdığımız Uluç Bayraktar yapmaktadır.

BABİL DİZİSİ SENARİSTİ

Eşi Eda'nın çocukluk arkadaşı Egemen'den yardım isteyen İrfan aniden kendisini karanlık bir dünyanın içinde bulur. Olaylar bundan sonra hızlı gelişmektedir. Heyecan dolu Babil dizisinin senaristleri ise Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'dir.

 

Yorumlar