Babil dizisi hangi diziden uyarlama? Babil dizisi uyarlama mı?

Babil dizisi 17 Ocak 2020 Cuma günü Star Tv ekranlarında beklendiği gibi yayın hayatına başladı. Dizinin yayına başlaması ile birlikte bir çok sorunun yanıtı araştırılmaya başladı. Bunlardan bazıları Babil dizisi hangi diziden uyarlama? Babil dizisi uyarlama mı? soruları oldu.

Google Haberlere Abone ol
Babil dizisi hangi diziden uyarlama?

Babil dizisi hangi diziden uyarlama? Babil dizisi uyarlama mı? sorularının yanıtı Babil dizisinin uyarlama olup olmadığını merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, Babil dizisi herhangi bir dizi veya kitaptan uyarlama mı?

Başarılı bir çok oyuncuyu bir araya getiren Ay Yapım, Uluç Bayraktar yönetmenliğinde başarılı bir projeye imza atarak Halit Ergenç, Beren Kasımoğulları, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi bir çok ustayı bir araya getirdi. 

Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel gibi başarılı senaristlerin kaleminden çıkan Babil dizisi en önemli ana karakteri üzerinde yoğunlarak İrfan Eda, Egemen, Deniz, Ayşe ve İlay gibi karakterler üzerinden işlenecek. Dizinin başrolünde yer alan İrfan idealist bir ekonomistken uğradığı bir iftira sonucunda işinden atılan bir profesördür. İrfan için Hikaye oğlu Deniz’in amansız bir hastalığa yakalandığını öğrenmesi ve tüm varlığına el konulmasıyla başlar.

Eski dostlarının kapısını çalarak oğlunun tedavisi için para arayan İrfan’ın kapısına kapılar tek tek kapanır, bunun üzerine eşi Eda olaya el atar ve eski dostu olan Egemen'i arayarak yardım ister ve bunun üzerine olay bambaşka bir duruma evrilir. Egemen ve İrfan hiç beklenmedik olayların içine girerek sarmala girerlerken kendilerini bulurlar, İrfan bu hikayede borç para almak için gittiği şirkette Ayşe ile karşılaşır. Ayşe güzelliği ve disiplini ile tüm dikkatleri üzerine çeken tuttuğunu koparan bir kız olmakla birlikte bir anda kendisini bu sarmalın içinde bulur ve İrfan ile yakınlaşmaya başlarlar. Ayşe İrfan’ı bu bataklıktan almak için büyük uğraşlar verir. İrfan için kötü olan diğer bir olay ise eski sevgilisi olan İlay'ın gittiği şirketteki adamın sevgilisi olduğunu öğrenmesidir.

BABİL DİZİSİ UYARLAMA MI?

Babil dizisinin uyarlama olup olmadığı sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, Babil dizisi uyarlama mı? Babil dizisi bir kitaptan uyarlama mı? 

Babil dizisinin herhangi bir dizi veya bir kitaptan uyarlama olup olmadığına dair bir bilgi veya tartışma yok.

Yorumlar