Azad Yılmaz babası kimdir? Azad Yılmaz nereli, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar?

Azad Yılmaz kimdir, babası kim, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Azad Yılmaz babası kimdir? Azad Yılmaz nereli?

Azad Yılmaz kimdir, babası kim, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar? İnternet ortamında yayınladığı video içerikleriyle dikkatleri üzerine çeken Azad Yılmaz, nereden ve nasıl kazandığı tam olarak bilinmeyen servetiyle hayırsever bir iş insanı görüntüsü sergiliyor. 

AZAD YILMAZ BABASI KİMDİR?

Sosyal medya platformları Youtube ve Instagram hesapları üzerinden yayınladığı videolarda, araba alım satım işleriyle uğraştığını söylüyor. Peki, Azad Yılmaz kimdir, babası kim, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar?

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Azad Yılmaz'ın aslında adının ve soyadının takma olduğu, videolarda gösterdiği hayatının tamamının gerçek dışı olduğunu savunanlar var. Gerçek adının "Ahmet Yılmaz" olduğu ve İstanbul'un Maltepe ilçesinde orta hallice bir hayat sürdüğü, iddia edildiği gibi şirketlerinin veya markalarının olmadığı belirtiliyor. 

Yılmaz ünlü olmasını, "Kıbrıs'ta kumara gitmiştim. Çok güzel para kazanmıştım. 2,5 litre xxx (pahalı içki) ile ellerimi yıkamıştım. Ertesi gün de Ziynet Sali'ye doğum günü yapmıştık. (Bunları Youtube'da payaşıyor). Uçaktan indim bir baktım 150 bin izlenme var." şeklinde anlatmıştı.

Azad Yılmaz'ın, "Hüzün", "Bass Machine", "Uykusuz" ve "Salgın" isimli şarkıları bulunuyor.

Azad Yılmaz'ın internet ortamında bulunan biyografisine göre (Dikkat: Teyit edilmemiş bir biyografidir); 6 Mayıs 1982 tarihinde doğdu. Aslen Samsunlu'dur. 40 yaşındaki genç iş adamı Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 555 aileye yardım yapmasıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla birçok kişinin dikkatini çekiyor. Ayrıca Azad Yılmaz'ın 4 tane şarkısı bulunmaktadır.

Azad Yılmaz kimdir, babası kim, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar?
Azad Yılmaz kimdir, babası kim, nasıl zengin oldu, serveti ne kadar?

 

Yılmaz'ın şimdilik sevgilisi olup olmadığı bilinmese de yaptığı bir paylaşımın altına "düşünüyorum bulamıyorum, ben bu zamana kadar niye evlenmedim diye" şeklinde açıklama bırakmıştır.

Azad Yılmaz'ın aynı zamanda Youtube kanalı da bulunmaktadır. Bu kanal üzerinden attığı bazı videolar ciddi izlenme sayılarına ulaşmış durumda. Azad Yılmaz'ın Youtube kanalında 90 bin takipçi bulunurken, Instagram hesabı üzerinden 700 bin takipçiye sahiptir. Azad Yılmaz, 1.72 cm boyunda olup 67 kg ağırlığındadır.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada Azad Yılmaz, yapacağı yatırımların çoğunluğunu Türkiye'de düşündüğünü söylemiştir.

Otomobil alım satımı ile uğraştığını açıklayan Azad Yılmaz, bunun yanında ek olarak ilerleyen günlerde AZADMEN adında tekstil firması kuracağını söylemişti.

AZADMEN çatısı altında 2021 yılında 10 mağaza daha sonra ise 30 mağaza açacaklarını savunmuştu.

Ek olarak Azad Yılmaz, Künefnes isimli markanın sahibi olup Türkiye dahil birçok ülkeye satış yaptıklarını söylüyor.

Ayda 4 milyon kadar satışı yapılan künefenin Türkiye'de yaygın olan marketlerin reyonunda satılmaktadır.

Bunun dışında birkaç markanın da sahibi olduğu söylense de Azad Yılmaz tarafından doğrulanan bir bilgi yoktur.

Azad yılmaz, yaptığı yatırımlar sayesinde her geçen gün mal varlığını artırarak kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.

 

Yorumlar