Ayşe Didem Çakıcı kimdir, nerelidir? Ayşe Didem Çakıcı Alaattin Çakıcı'nın neyi olur?

Ayşe Didem Çakıcı'ın kim ve nereli olduğu soruları merakla sorulurken, en çok Alaattin Çakıcı'nın nesi olduğu konularında sorular sorulmaktadır. Ayşe Didem Çakıcı kimdir, nerelidir? Ayşe Didem Çakıcı Alaattin Çakıcı'nın neyi olur?

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Didem Çakıcı kimdir, nerelidir? Biyografisi

Ayşe Didem Çakıcı kimdir, nerelidir, Alaattin Çakıcı'nın akrabası mı veya nesi olur soruları başta TikTok olmak üzere birçok sosyal medya platformunda merakla soruluyor.

AYŞE DİDEM ÇAKICI KİMDİR, NERELİDİR?

Ayşe Didem Çakıcı, İnstagram, TikTok ve benzer sosyal medya siteleri üzerinden milyonun üzerinde takipçisi olan bir fenomendir.

Kendisini "Spiritüel eğitmeni, kişisel gelişim uzmanı ve bilinçaltı eğitmeni" olarak tanımlıyor.

Instagram ve TikTok'ta milyonlarca takipçisi bulunan Aşde Didem Çakıcı, sık sık gelecekle ilgili tahminleriyle gündeme geliyor.

Ayşe Didem Çakıcı kimdir Alaattin Çakıcı'nın neyi olur
Ayşe Didem Çakıcı kimdir Alaattin Çakıcı'nın neyi olur

 

En son gündeme gelmesine neden olan olay ise doğal afetlerle ilgili tahminlerinin yer aldığı TikTok videoları oldu.

Doğal afetlerin artacağı özellikle de obrukların şehir merkezlerinde çoğalacağı uyarılarında bulunan Çakıcı, bu konuda yetkililerin kendisine kulak vermesini ve önlemler almasını istemişti.

Evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Ayşe Didem Çakıcı'nın Alaattin Çakıcı ile bir yakınlığı konusunda hiçbir bilgi bulunmuyor.

Çakıcı ile akraba olup olmadığı konusunda kendisinin de bir beyanı yok.

 

Yorumlar

Esra Koskaca haber sayfasının yaptığı habere bak. Şarlatan haberide mi yapmaya başladınız mühyiddin ibnul arabi zaten bunları söylemiş patlama yangın yerlerini söyleyebiliyor mu hayır. Seçimi k.k kazanacak dedi olmadı patladı. Eski arabi gibi adamlardan çalıp konuşuyorlar sizde haber yapıyorsunuz. Maraş depremini bildim demiş ama bunu tüm bilim adamları söylüyordu farklı olarak gün verebilmiş mi hayır. İşi varmış telefonda konuşuyormuş yersen