Aydın'da vahşet! Köpeğin ağzında bebek cesedi

Aydın'ın Söke ilçesinde bu sabah saatlerinde içler acısı bir görüntü ile karşılaşıldı. Bir kafenin önünde yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da vahşet! Köpeğin ağzında bebek cesedi

Aydın’ın Söke ilçesinde, bi kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.Temizlik işçileri tarafından bulunan bebek cesediniburaya bir köpeğin bıraktığı tespit edildi. Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi ile meydana çıkan olay, sabah saat 07.00 sıralarında Atatürk Mahallesi’ndeki AVM’de meydana geldi.

Belediye temizlik işçileri AVM’ye gelerek iş yerlerinin çöpünü temizledikleri sırada bir kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. Bunun üzerine işçiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bir sokak köpeğinin bebeğin cansız bedenini ağzıyla getirerek kafenin önüne bıraktığını gördü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Acı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemelerinin tamamlamasının ardından talihsiz bebeğin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorumlar