Aybüke ve Tolga ayrıldı mı? Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur'dan neden ayrıldı?

Aybüke ve Tolga çifti Kısmetse Olur yarışmasından ayrıldılar mı ya da neden ayrıldılar soruları bu aralar hayranlarınca merakla soruluyor. Yarışmanın, "İlk çifti" olarak kayıtlara geçen ikili şu anda nerede, diskalifiye mi olud?

Google Haberlere Abone ol
Aybüke ve Tolga ayrıldı mı? Aybüke ve Tolga neden

Aybüke ve Tolga ayrıldı mı, Kısmetse Olur Aşkın Gücü Aybüke ve Tolga neden yok, diskalifiye mi oldu soruları bugün gün boyunca seyirci tarafından merakla soruldu. Peki, Aybüke ve Tolga ayrıldı mı? Aybüke ve Tolga neden yok, diskalifiye mi oldular?

AYBÜKE VE TOLGA AYRILDI MI? AYBÜKE VE TOLGA NEDEN YOK?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında çok konuşulan ikililerden Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur evine veda etti. Yarışmanın ilk gününden bu yana dikkatlerin üzerinde olduğu Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir ikilisi şok bir karar alarak kendi istekleriyle yarışmayı bıraktı.

Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur'a neden veda etti sorusunun yanıtı merak ediliyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü Youtube platformunda yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Aybüke ve Tolga ayrıldı mı Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur'dan neden ayrıldı
Aybüke ve Tolga ayrıldı mı Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur'dan neden ayrıldı

 

Yıllar sonra yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur'da ilk günden bu yana Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir ikilisi çok konuşulanların başında geliyor. Kısmetse Olur'un 19 Şubat 2023 Pazar günü ekrana gelen yeni bölümünde şok bir veda yaşandı.

Gözlerin hep üzerinde olduğU Tolga ve Aybüke ikilisi veda etti. Sosyal medyada AyTol hashtagiyle ikiliye destek veren Kısmetse Olur izleyenleri, Aybüke ve Tolga'nın vedasını çok konuştu.

 

Yorumlar