Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası?

Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası, faaliyet alanı nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası?

Google Haberlere Abone ol
Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası?

Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası, faaliyet alanı nedir? sorularının yanıtı Fenerbahçe'nin sponsoru olan Avis'i merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Avis kimin, sahibi kimdir, hangi ülkenin markası?

Avis, Türkiye genelinde bir çok ilde yaygın olarak araç kiralama şubeleri olan büyük bir şirkettir.

Türkiye'den 40 yıldan beridir faaliyet yürüten dev şirket, ABD’nin Detroit kentinde Warren Avis tarafından 1946 yılında kuruldu. Dünyanın organize edilmiş ilk oto kiralama şirketi olan Avis, bugün dünya üzerinde yaklaşık 160 ülkede 4200'ü aşkın ofisiyle, her yıl yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet vermektedir.

AVİS KİMİN?

Türkiye'deki temsilciliğini Koç holdingin yürüttüğü Avis, Türkiye genelinde yaygın bir hizmet vermektedir. Öte yandan Koç holding bünyesinde yine dünya geneline yayılmış olan ABD'li Bugdet'in de temsilciliğini yapmaktadır. Türkiye'de Avis yaklaşık 53 ofisi bulunmaktadır. Ve rezervasyon yöntemiyle hizmet vermektedir.

SAHİBİ KİMDİR?

Michigan merkezli şirket 1946 yılında Warren Avis tarafından kurulmuştur. Şirketin CEO'su ise 1 Ocak 2016 tarihinden bu yana Larry De Shon'dur. Şirketin dünya üzerinde toplam 30 bin çalışanı bulunmaktadır. 

Yorumlar