Aslı Derbent Özkan neden öldü? Aslı Derbent Özkan kimdir?

Aslı Derbent Özkan'ın neden öldüğü sorusu bu aralar yazılım dünyasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Derbent Özkan neden öldü? Aslı Derbent kimdir

Aslı Derbent Özkan neden öldü? Sorusu merak edilen konulardan oldu. Veripark CEO'su başarılı iş kadını Aslı Derbent Özkan kimdir, neden öldü? İşte hakkında merak edilen detaylar.

Aslı Derbent Özkan uzun yıllardır yazılım mühendisi olarak çalıştığı Veripark yazılım firmasında CEO görevi yürütmekteydi. Özkan, BayındırBank'ta CIO görevi, Deloitte & Touche firmasında IT Danışmanı, Intertech yazılım firmasında Yazılım mühendisi ve Türk Hava Yolları'nda yazılım mühendisi olarak görev yapmıştı.

ASLI DERBENT ÖZKAN NEDEN ÖLDÜ?

Başarılı iş kadını Özkan, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Aslı Derbent Özkan kimdir, neden öldü? İşte hakkında merak edilen konunu detayları.

1992-1994 yıları arasında kariyerine THY'de başlayan Özkan, Türkiye'nin önde gelen firmalarında yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. Son olarak sektörün öncülerinden Veripark firması CEO'su olan Özkan, 2023 Mart ayında kanser teşhisi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiz. Ölümü ile sevenlerine yasa boğan Özkan teknoloji dünyasının önde gelen kadın isimlerindendi.

Veripark firması Özkan'ın ölüm haberi yayınladığı bir ilan ile duyurdu.

Aslı Derbent Özkan neden öldü Aslı Derbent Özkan kimdir
Caption

 

Yorumlar