ASKİ Spor'un madalya gururu

- Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli takım kadrosunda yer alan ASKİ Sporlu güreşçiler, 5 madalya kazandı

Google Haberlere Abone ol
ASKİ Spor'un madalya gururu


ANKARA (AA) - Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde organize edilen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli takım kafilesinde yer alan ASKİ Sporlu güreşçiler, elde edilen başarıda önemli pay sahibi oldu.

Kaspiysk kentinde düzenlenen şampiyonada ASKİ Spor Kulübünün sporcuları, Türkiye'nin elde ettiği 13 madalyadan 5 tanesini boynuna takma başarısı gösterdi.

Başkent ekibi forması giyen sporculardan grekoromen stilde Rıza Kayaalp altın, Enes Başar bronz, serbest stilde Taha Akgül ve Soner Demirtaş altın, Serdar Böke ise bronz madalya kazandı.

ASKİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, Türk güreşine hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Dağıstan'daki şampiyonada her zaman olduğu gibi kulüp olarak üzerimize düşeni yaptık. Şampiyon olan ve minderde mücadele eden sporcu arkadaşlarımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Ayrıca bize her zaman destek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya, ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı'ya ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar