Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti | Son Bölüm İzle

Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti, son bölümde neler oldu? Girdikleri oyunun ikinci etabı başlıyor. Bakalım kahramanımız Şada çiftini ne kadar tanıyormuş. Aşk Bir Rüya izleyenleri keyifli dakikalar bekliyor.

Google Haberlere Abone ol

Aşk Bir Rüya son bölüm, 70. Bölüm özetini sizler için hazırladık.

Her şey iyi büyüyor ve Thapki ve Bihaan mahkemeye çıkıyor. Hâkim mahkemenin kısa sürede karara bağlanacağını belirtmektedir. Bihaan hiçbir şey ifade edemez ve gerekli belgeleri imzaladıktan hemen sonra ayrılır. Eve döndüğünde onu yalnız gördüklerinde kendilerini aşağı hissediyorlar. Shraadha dört ayrı zevk kaynağı olmuştur. Babası Bihaan'a yaklaşır ve tek kişi olup olmadığınızı sorar. Bihaan üzgün Baba'ya bakarken bir ses duyulur. Geriye baktıklarında Thapki'nin geldiğini görüyorlar.

Thapki, Bihaan'ın tek kişi olmadığını söylüyor. Kara bulutlar eve çöküyor ve aniden dağılıyor. Baba Thapki'yi görmekten çok mutlu. Kimsenin bu günden itibaren Thapki'nin moralini ve motivasyonunu azaltamayacağını söylüyor. Vasundara ve Shraddha'nın zevki bir anda yok edilir.

Bu olaylardan sonra Thapki Vasundara'ya gelir ve ona bir şey söyler. Thapki, Bihaan'ın yürekten inancına ve sevgisine kayıtsız kalamayacağımı söyleyerek boşanmayı ihmal ettiğini söyler. Vasundara olanları sessizce dinler, sonra Thapki'ye hak verir, bir mücevher takar ve ona Bihaan'ı unutmamasını söyler. Onları gören Shraddha, Vasundara'nın amacının ne olduğunu anlayamaz. Eminim siz değerli takipçilerimiz de anlamadınız. Aşağıdaki bölümlerde şekilleneceğini düşünüyoruz.

Bihaan, Thapki'nin geri dönüşünden çok mutlu. Thapki'yi bir daha asla kırmayacağını söylüyor. Thapki içeri girer ve ona uyumasını söyler. Thapki, onunla telli bir enstrüman gibi farklı noktalardan konuşursak, seslerimiz farklı görünse bile, birbirimize uymamız gerektiğini söylüyor. Bihaan, bunun için Tanrı'ya şükürler olsun. Daha sonra Thapki'yi bir daha kırmayacağına, her anlamda ona saygı duyacağına söz veriyor. Söz verirken Thapki, Vasundara'nın kolunda taktığı takılara bakarak gerçeklerin çok farklı olduğunu söylüyor. Thapki'nin odaya gelme amacı, Bihaan ile evlendiğinde Bihaan'ı kimin yönettiğini bulmaktır.

Anıdaki fotoğraflara bakarken Suman ve Preeti, Bihaan'ın fotoğraflarına rastlar. Onunla konuşurken Thapki gelir ve bunun kim olduğunu sorar. Fotoğrafta Bihaan, eskiden sevdiği kadınla el ele tutuşuyordu. Thapki fotoğrafı çeker ve ileriye doğru hareket eder. Onu görünce Vasundara ona yaklaşır ve ne yaptığını sorar. Thapki'ye bu fotoğrafın sizin için ne olduğunu tekrar soruyor. Thapki, bu fotoğrafın kim olduğunu bilmediğini ve albümde durmanın mantıksız olduğunu söylediğini ve atılacağını söyledi.

Thapki, fotoğraftaki kızın kim olduğunu merak ediyor ve fotoğrafını çekiyor. Daha sonra dergilerde çalışan arkadaşını yardıma çağırır. Arkadaşının tam adresini tespit eder ve Thapki'ye gösterir. Thapki onunla konuşmak için çabucak hazırlanır ve yola çıkar. Thapki'nin evden hızlı ayrılması Vasundara'dan şüphelenir. Vasundara'ya dayanamaz ve Thapki'yi gizlice takip eder. Kızla tanıştığında Thapki, evliliğin daha fazla uzatılmadan kimin organize edildiğini sorar. Kız sessiz olmasına rağmen, Thapki para teklif ettiğinde, kız Pan adlı birini tanımlar. Kızla konuşurken Thapki, Vasundara'yı fark eder. Kızı tutmaktan ve saklanmaktan çok korkuyor. Vasundara oraya geldiğinde Thapki bir şey bırakır ve onları arar. Vasundara önemli değil ve oradan gidiyor.

Vasundara'nın onları fark etmediğini düşünen Thapki, rahatlar ve kıza daha fazla soru sorar. Kız çok hatırlayamadığını söylüyor. Thapki ona numarayı vermesini ve hatırladığı bilgileri göndermesini ister. Thapki işini bitirip eve döndüğünde, Vasundara ortaya çıkar ve Thapki'nin konuştuğu kızı tutar. Vasundara saklandığını gördü, ama vurmadı. Vasundara kıza Thapki ile ne konuştuklarını sorar. Kız her şeyi söylediğinde, Vasundara çok korkuyor. Telefonu hemen kucaklar ve Shraddha ile konuşur. Thapki'nin evlilik gerçeklerini anlamaya çalıştığını düşünüyor.

Shraddha'ya kilerde bir kavanoz olduğunu ve derhal o kavanozdan kurtulmaları gerektiğini söyler. Shraddha Vasundara için pek bir anlam ifade etmiyor, ancak yine de mahzene gidiyor. Mahzende Vasundara'nın ne anlama geldiğini kavrar, ancak karışıklık çok kirli ve nemli olduğu için içeri girmez. Vasundara aradığında, kavanozdan kurtulduğumu söyler. Thapki eve gelir gelmez kilere gider ve kavanozu eline alır. Ve bunun insanların kan basıncını düşüren bir ilaç olduğunu fark ediyor. Sonra düğün günü olayları hatırlar.

Vasundara eve telaşlı geldiğinde, sürekli Shraddha'ya kavanoz hakkında sorar. Shraddha her yalandan attığımda yalanlarla cevap veriyor. İkisi ile konuşurken Vasundara, Thapki'nin elindeki kavanozu görür ve öfkeyle Shraddha'nın bir yalancı olduğunu söyler. Bu kavanozun önemini hatırlayan Vasundara, Thapki'nin her şeyi öğreneceğini ve bir şeyler yapması gerektiğini anladığını düşünüyor.

Evde durum böyle olsa da, Bihaan dışarıda birkaç kişiyle başka bir evi boşaltmaya geliyor. Evde aile Bihaan'a her zamanki güçleriyle yalvarır ve onu affeder. Bihaan onu görmezden gelmeye çalışsa da, her aileyi Thapki olarak görmekten çok şaşırır. Herkese boşalmayı bırakmasını söyler. Ona geldiğinde Thapki'nin her zaman aklında olduğunu düşünüyor.

Thapki sadece kavanozdaki gizli şeyleri sorgularken, Vasundara onunla birlikte gelir. CD'yi eline verdi ve evlilik günü kaydedilen CD olduğunu söyleyerek ona verdi. Thapki şimdi tüm gizemleri çözeceğim için çok mutlu olurken, Vasundara bir yalandan hapşırıyor. Thapki sıvı bir şey getirmesi için mutfağa koştuğunda Vasundara rafı CD ve kavanozla tutuşturur. Thapki odaya girdiğinde, rafların yandığını ve çok korktuğunu fark eder.

Yorumlar