Üzerlerinden koli bandıyla sarılmış eroin çıktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir yolcu minibüsünde üzerlerinde koli bandıyla sarılarak gizlenmiş eroin çıkan 2 şahıs gözaltına alındı.Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Üzerlerinden koli bandıyla sarılmış eroin çıktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir yolcu minibüsünde üzerlerinde koli bandıyla sarılarak gizlenmiş eroin çıkan 2 şahıs gözaltına alındı.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün finans kaynaklarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, 13 Ekim 2017 günü ilimiz Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında, bir yolcu minibüsünde yolculuk yapmakta olan 2 erkek şahsın üzerinde yapılan aramada; vücutlarına koli bandı ile sarılarak gizlenmiş vaziyette toplam 1.754 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. 2 şahıs gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Yorumlar