Uyuşturucu satıcıları bonzai ve haplarla birlikte yakalandı

Eskişehir’de uyuşturucu satıcısı 3 kişi, bonzai ve haplarla birlikte yakalandı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu satıcıları bonzai ve haplarla birlikte yakalandı

Eskişehir’de uyuşturucu satıcısı 3 kişi, bonzai ve haplarla birlikte yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan T.E., H.A. ve M.B. isimli şahıslardan 38 çıkı satışa hazır 10,10 gram, peçeteye sarılı 9,40 gram ve poşet içerisinde 27,15 gram olmak üzere toplam 46.65 gram bonzai, 30 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. O.Y. isimli şahıstan 1 çıkı 1,44 gram, aynı gün yakalanan diğer şüpheli E.E isimli şahıstan ise 1 çıkı 1,70 gram olmak üzere toplam 3,14 gram bonzai ele geçirildi.

Toplamda ele geçirilen 49,79 gram bonzai uyuşturucu madde, 30 ecstasy uyuşturucu hap ile ilgili olarak T.E, H.A ve M.B isimli 3 şüpheliye uyuşturucu madde ticareti yapmaktan; O.Y. ve E.E. isimli 2 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılan T.E., H.A. ve M.B. isimli şüpheli şahıslar bugün yakalanan uyuşturucu maddeler ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Yorumlar