Maganda öğrenciler sonunda katil oldu

Okula silahla geldikleri için disiplin kuruluna verilen maganda öğrenciler bu kez müdürü hedef aldı. Saldırıya uğrayan müdür hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Maganda öğrenciler sonunda katil oldu

Sonhaberler | Haber Merkezi

İzmir'de daha önce okula silah getirmekle suçlanan iki öğrenci disiplin kuruluna sevk edildikten sonra bu kez okul müdürüne silahla saldırdı. Saldırıya uğrayan müdür hayatını kaybetti. Öğreniler ise jandarmaya teslim oldu.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, makamında silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinde, daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu cezası verilen 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P, okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasına gitti.

Burada yaşanan tartışmanın ardından pompalı tüfekle açılan ateş sonrası yaralanan okul müdürü Kökmen, kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Müdürü odasında vurarak öldüren öğrenciler olayın ardından jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Olayın ardından okuldan kaçan İlhami P. ve Uğurcan Y.’nin jandarma karakoluna giderek teslim oldukları ve olayı itiraf ettikleri bildirildi. Saldırgan öğrencilerin jandarma karakolundaki sorguları devam ederken, yaşamını yitiren okul müdürü Ayhan Kökmen’in Aralık 2014’te okula tayin olduğu öğrenildi.

Yorumlar