Kars'ta kaybolan Sedanur için aramalar devam ediyor

Kars Kağızman ilçesinde Sedanur Güzel'in kaybolmasına ilişkin gözaltına alınan komşu E.B'nin samanlığında arama yapılıyor

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta kaybolan Sedanur için aramalar devam ediyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde pazar günü kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışması sürüyor.

Paslı köyünde 16 Eylül Pazar gününden itibaren arama çalışması yürütülen Sedanur Güzel'in (9) kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla dün akşam gözaltına alınan komşu E.B'nin, Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki işlemleri sürüyor.

E.B'nin evinin yanındaki samanlık olarak kullanılan alan, tekrar aranmaya başladı. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği "Obert" ve iz takip köpeği "Calisto" saman yığınında arama yapıyor.

Sedanur Güzel

Köy içi ve çevresinde de Jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerince yürütülen çalışma devam ediyor. Aramalara, İl Jandarma Komutanlığına bağlı iz takip köpeği "Atak" ile arama kurtarma köpeği "Gazel" de katılıyor.

Sedanur Güzel

Paslı köyünün muhtarı Şahmettin Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bugün dördüncü gün, arama çalışmalarına devam ediyoruz. Bir türlü bir ize rastlamadık saman yığınlarını tekrardan teker teker arıyoruz ama bir ize daha rastlamadık." dedi.

TANIĞIN ANLATTIKLARI : Sedanur Güzel'in kaybolmasıyla ilgili olarak bir de tanık ortaya çıktı. komşulardan Makbule Aydın, küçük kızın kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü. Aynı köyden olan Makbule Aydın'ın anlattıkları Sedanur'un akibetiyle ilgili endişeleri artırdı. 

JANDARMADA ANLATTIKLARI : Makbule Aydın Jandarma karakoluna giderek şunları anlattı:- "Ben, saat 12.00- 12.30 arasıydı, bir bağırtı duydum. Bir kız çocuğu 'Anne' diye ağlıyordu. Nefes nefeseydi. Hurda toplayan araç içerisinde kız çocuğunun ağladığını ve birisinin de araçta ağlayan kızın başına eliyle bastığını gördüm.

Yorumlar