Cuma namazı çıkışı "Narkomobil" tanıtımı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu WhatsApp ihbar hattı ‘Narkomobil’ cuma namazı çıkışı vatandaşlara tanıtıldı.Kahramanmaraş’ta Ulu Cami’de cuma namazı sonrası narkotik polisleri tarafından vatandaşlara uygulamayla...

Google Haberlere Abone ol
Cuma namazı çıkışı "Narkomobil" tanıtımı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu WhatsApp ihbar hattı ‘Narkomobil’ cuma namazı çıkışı vatandaşlara tanıtıldı.

Kahramanmaraş’ta Ulu Cami’de cuma namazı sonrası narkotik polisleri tarafından vatandaşlara uygulamayla ilgili broşür dağıtıldı. ‘Narkomobil’ uygulaması sayesinde, özellikle uyuşturucu ve uyuşturucuyla mücadele konusunda polisin işi daha kolaylaşacak ve uygulamayla ihbarda bulunan vatandaşların isimleri gizli tutulacak.

‘Narkomobil’ uygulaması hakkında açıklamada bulunan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yücel Kayadelen, "Vatandaşımızla daha yakın olabilmek için ‘Narkomobil’ projemizi devreye soktuk. Artık suçlular daha kolay yakalanacak. Diğer birimlerimizden havaalanı, trafik, asayiş, toplum destekli polisimiz de bu faaliyetlerin içinde. Vatandaşlarımıza bu narkomobili anlatarak, narkotik suçlarla ilgili gördüklerini duyduklarını, hem video olarak, hem mesaj atarak, hem de telefon açarak bize iletebilecekleri 0552 155 46 46 numaralı WhatsApp ihbar hattını devreye aldık. Vatandaşlarımızın bu numarayı aramaları takdirde uzman polisimizle irtibata geçecekler kafalarına takılan sorular cevap bulacak" dedi.

Yorumlar