Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu?

Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu, dizide Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy sağlık durumu nasıl, kanser hastalığını atlatabildi mi?

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu?

Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu, Türkiye tarihinin en uzun soluklu dizisinde Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy sağlık durumu nasıl, kanser hastalığını atlatabildi mi?

Kanal D'de hafta içi her Cuma günü bir klasik haline gelen Arka Sokaklar dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biride Volkan Komiserdi. 

Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu
Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu

 

Volkan komiser dizinin bazı bölümlerinde ortalarda görünmeyince dizinin hayranları da haliyle merak etmeye başladı.

Dizide Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy gerçek hayatta kanser hastalığına yakalanarak tedaviye başlamıştı. 

Lenfoma veya lenf olarak adlandırılan kansere yakalanan Aksoy'un tedavi sürecinin nasıl olduğu, sağlık durumu merak ediliyor.

Boğaç Aksoy, bir yıl önce lenf kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu, son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Boğaç Aksoy yaptığı paylaşımda, şunları dile getirdi:

"Mücadelemiz daha bitmedi ama çok az kaldı Allah'ın izniyle yenen taraf biz olacağız. Bu tarif edilemez bir duygu. Hayatta kim olursanız olun düşebilirsiniz ama ayağa kalkıp yolunuza devam etmesini bilmek gerekiyor.

Bu dönem öyle bir dönem oldu benim için. Kendimdeki gücü yeniden keşfettim. Yeni bir sayfa açıp hayata, işime, sevdiklerime dört kolla sarılacağım.

Bu dönem insana inanılmaz bir farkındalık katıyor. Çok büyük, zor ama unutamayacağım bir tecrübe oldu. Sizlerin varlığı, sevginiz ekstra güç verdi. Sayenizde moralim hep yüksekti. İyi ki varsınız. Şükürler olsun ki tedavimiz de sonuç verdi. Şu anda benden mutlusu yok. Hepiniz Allah'a emanet olun canlarım dualarım sizinle, sizlerin de benimle olsun."

Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu
Arka Sokaklar Volkan öldü mü yaşıyor mu

 

Bu zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden genç oyuncu, kemoterapi gören diğer kanser hastası vatandaşlara da acil şifalar diledi.

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur.

2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan ünlü manken ve oyuncu liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır.

Bunların yanında iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır.

Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir.

Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.


 

Yorumlar