Arka Sokaklar neden yok? Nedenini dizinin başrol oyuncusu açıkladı

Arka Sokaklar neden bu akşam yayınlanmıyor, neden yok soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizinin en yetkili isminden açıklama gelmedi; ancak başrol oyuncusu Zafer Ergin dizinin neden yayınlanmadığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar neden yok, bu akşam?

Arka Sokaklar neden yok, bu akşam neden oynamıyor, Kanal D'de yıllardır yayınlanan dizi yeni sezon dizileri başladığı halde bu hafta neden yok, yeni sezon ne zaman başlayacak veya yeni sezon olacak mı soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun metrajlı dizileri arasında yerini alan Arka Sokaklar dizisi yeni sezonun başlamasıyla ekrana bekleniyordu; ancak hala yayınlanmadı.

Diziyle ilgili en son başrol karakterlerinden Mesut'un ayrıldığına yönelik haberler basına yansımıştı.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar dizisi 17. sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Dizinin 17. sezonda da devam edeceği kesin bir bilgi. Yeni sezon çekimleri başlayan dizinin fragmanı yayınlandığında yeni sezon tarihi belli olacak. Arka Sokaklar dizisinin eylül ayının ikinci haftası başlaması bekleniyor. 

Yani önümüzdeki hafta 16 Eylül Cuma günü yayınlanması bekleniyor; ancak henüz ne bir fragman ne de bir tanıtım yayınlandı. Bu nedenle 16 Eylül'de de yayınlanmama ihtimali olduğunu eklemek gerekiyor.

Yansıyan haberlere göre Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh ile dizi yapımcılarının yolları ayrıldı. Kendisi ayrıca tiyatrocu ve tiyatro sahnesinin sahibi olan Şevket Çoruh'un bundan sonra kendi işine odaklanacağı tahmin edilirken, dizinin neden yayınlanmadığı veya ne zaman yayınlanacağı soruları ise henüz cevap bulamadı.

Şevket Çoruh sosyal medya hesabından "Hoşça kal Mesut" başlıklı veda yazısı kaleme aldı. Çoruh "16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler." sözleriyle diziye veda etti.

DİZİNİN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle çekimlerine 45 gün ara veren “Arka Sokaklar”ın final yapacağı iddia edildi.

Fenomen dizide Engin Komiser’e hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu bu iddiaları yalanlayıp hayranlarını sevindirecek müjdeyi verdi:

“Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz.” İnanoğlu 17 yıldır Kanal D’de yayınlanan dizinin başka bir kanala transfer olacağı haberleri için “Yok o doğru bir Haber değil” diye konuştu.


 

 

Yorumlar

Osman Hala 45 gecıyor hala oynamıyor bir karar verın