Arka Sokaklar Esra kimdir?

Arka Sokaklar Esra kimdir, Esra karakterini canlandıran oyuncunun adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar Esra kimdir?

Arka Sokaklar Esra kimdir, dizide Esra karakterini canlandıran oyuncunun adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kanal D'de yayınlanan Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Esra karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor.

Daha önce farklı dizilerde oynayan ve birçok ünlü diziden siması hatırlanan ünlü dizinin oyuncuları her geçen gün değişiyor. 

Son olarak diziye katılan isimlerden veya karakterlerden biri ise Esra oldu. 

Arka Sokaklar Esra kimdir?
Arka Sokaklar Esra kimdir?

 

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları arasına katılan Gaye Gürsel hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen diziye dahil olan Gürsel, yolu Hüsnü Komiser’le kesişen Esra rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar dizisindeki Esra karakteri ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Hüsnü Komiser’le yolları kesişen Esra’ya Gaye Gürsel hayat veriyor. İşte Kaybolan Yıllar, Tutkunum Sana, Asi, Elif, Dersimiz Atatürk, Makber, Öğretmen Kemal, Kurtlar Vadisi Pusu, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok projede rol alan Gürsel hakkında bilgiler

Arka Sokaklar dizisinde Esra karakterine Gaye Gürsel hayat verecek. Gürsel yolu Hüsnü Komiser’le kesişen Esra rolünde izleyici karşısına çıkacak.

GAYE GÜRSEL KİMDİR?

Gaye Gürsel, 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamladı.

Kameralar karşısına ilk kez 2004 yılında yayınlanan Haziran Gecesi isimli dizide canlandırdığı Ninan karakteriyle geçen Gaye Gürsel, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Safiye rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


 

Yorumlar