Arka Sokaklar Ayla kimdir, gerçek adı nedir?

Arka Sokaklar Ayla kimdir, gerçek adı nedir? Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar oyuncularından Ayla'nın kim olduğu merak edildi. Arka Sokaklar Ayla kimdir, gerçek adı nedir, nereli, kaç yaşında gibi detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar Ayla kimdir, gerçek adı nedir?

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar dizisinde oynayan Ayla karakterinin gerçekte kim olduğu merak edildi. Arka Sokaklar Ayla kimdir, gerçekte adı nedir merak edenler için detaylar yazımızda...

Arka Sokaklar Ayla karakterine hayat veren oyuncu Hülya Kalebayır'dır. Arka Sokaklar Ayla Çelik gerçek adı Hülya'dır.

Hülya Kalebayır Çelik 1969 yılında doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdi.

Tiyatro sahnelerinde daha çok gördüğümüz Hülya Kalebayır; Asiye Nasıl Kurtulur, Keşanlı Ali Destanı, Yedi Kocalı Hürmüz, tiyatro oyunlarında performansı ile izleyicnin gönlüne taht kurdu.

Televizyonda Melekler Adası ve Köpek isimli dizilerde rol alan usta oyuncunun televizyon kariyerinde ki en önemli adım Arka Sokaklar dizisidir. Bu dizide Ayla Çelik rolünü canlandıran oyuncu diziden ayrılan Filiz Taçbaş'ın yerine projede yer aldı.

Oyuncunun Türkiye tarafından bilinirliğini artıran ise eski Trabzonspor ve Milli futbolcu Lemi Çelik ile yaşadığı olaylı boşanma sürecidir. Bu süreçte magazin basınında sıkça gündem oldu. Hülya Çelik, 9 Ekim 1995 yılında evlendiği Lemi Çelik'ten 2012 yılında boşanabildi. Hülya Kalebayır Çelik'in bu evlilikten Su adında bir kızı vardır.

Hülya Kalebayır Çelik Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Ayla Çelik rolünü canlandırmaktadır.

Arka Sokaklar Ayla kimdir

Yorumlar