En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Mobil cihazlarla fotoğraf düzenlemek, Selfie ve Instagram'ın popülerleşmesi sayesinde, daha yaygın hale geldi. Peki, en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri?

Google Haberlere Abone ol
En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları Mobil Mobil cihazlarla fotoğraf düzenlemek, Selfie ve Instagram'ın popülerleşmesi sayesinde, daha yaygın bir duruma geldi. Peki, maksimum fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri?08.03.2015 / 13:30

Sosyal medyanın gelişimiyle birlikte, Instagram fotoğraf sevenlerin bir araya geldiği, bir platform biçimine geldi.

Özellikle geçtiğimiz sene itibarı ile yaygınlaşan Selfie yada Türkçe şekilde özçekim, fotoğraf paylaşımlarının sayısını bir hayli artırdı.

Ancak Selfie yada başka bir fotoğrafı derhal çekip paylaşmıyor, çoğunlukla fotoğraflarımızı muhtelif düzenleme işlemlerine tabi tutuyor, efektler uyguluyor ve filtrelerden geçiriyoruz.

Bizde ShiftDelete.Net takımı şekilde sizleri düşündük ve maksimum fotoğraf düzenleme uygulamalarını bir araya getirmeye karar verdik.

İşte Android, iOS ve Windows Phone platformları için karışık hazırladığımız maksimum fotopraf düzenleme uygulamalarının ilk bölümü.

Adobe Photoshop Express

Masaüstündeki kadar özellik sunmasa da, Android, iOS ve Windows Phone için geliştirilen Adobe Photoshop Express uygulamalası, muvaffakiyetli özellikler sunuyor.

Standart fotoğraf biçimlendirme niteliklerini sunan Adobe Photoshop Express, fazla fazla sayıda efekte de sahip.

Hızlı ve kullanması basit Adobe Photoshop Express uygulaması ile, hızlıca fotoğraflarınızı düzenleyebilir, daha sonra sosyal medya da paylaşabilir yada akıllı telefon veya tabletinize kaydedebilirsiniz.

Diğer uygulamalar için başka sayfalara geçebilirsiniz.

Yorumlar