Apple'dan sonra Adobe de ücretsiz yaptı

Koronavirüs nedeniyle evlerine kapananları düşündüğünü belirten Adobe, ürünlerini 60 günlük ücretsiz bir şekilde sunmaya başladı. Daha önce de Apple benzer bir karar almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Apple'dan sonra Adobe de ücretsiz yaptı

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerine kapanan insanlar, yapacakları etkinlikler konusunda çeşitli araç gereçlere ihtiyaç duyabiliyor. Özellik grafik ve tasarım ile ilgilenenler için en büyük ihtiyaç bunları yapmak için gerekli olan programlardır. Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden biri olan Adobe, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evine kapananların kullanması için geliştirdiği uygulamaları 60 gün süresince ücretsiz dağıtmaya başladı.

Hürriyet'ten Selim Öztürk'ün haberine göre Adobe, öğretmen ve öğrenciler dahil geniş kullanıcı kitlesine yönelik olarak geliştirdiği bir dizi ürününü ücretsiz dağıtmaya karar verdi.

Bu uygulamalardan biri olan Adobe Creative Cloud, ücretsiz olarak 60 gün boyunca kullanılabilecek. Creative Cloud ve Document Cloud Enterprise Term License Agreement uygulamaları da 60 gün süresince ücretsiz olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Photoshop ve Premiere Pro da 60 gün bedava oldu. Adobe dışında daha önce de Apple, fiyatı 3200 TL'yi bulan Final Cut Pro X ve Logic X Pro uygulamalarını ücretsiz hale getirmişti.

Yorumlar