AÖF yaz okulu online mı olacak AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?

AÖF yaz okulu online mı olacak AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak? Ya da Yaz okulu sınavları yüz yüze mi internet üzerinden uzaktan erişimle mi olacak soruları sınavlarını veremeyen öğrenciler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
AÖF yaz okulu online mı olacak AÖF yaz okulu sınav

AÖF yaz okulu online mı olacak AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak? Soruları final sınavlarını da verdikten sonra kalma ihtimali olan öğrenciler tarafından merakla soruluyor. Bilindiği üzere AÖF bahar dönemi final sınavları geçen hafta sonu itibariyle başladı. Sınavların bitmesinden sonra öğrenciler bu kez de yaz okulunu ve sınavlarını merak ediyor. peki, AÖF yaz okulu online mı AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?

AÖF yaz okulu online mı AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?
AÖF yaz okulu online mı AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?

 

AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. AÖF bahar dönemi vize sınavları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınavları çevrimiçi olarak 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek" denilmişti. Dönem Sonu Sınavlarının nasıl yapılacağı ile ilgili karar karar da bilindiği gibi açıklandı ve sınavlar online gerçekleştirildi. 

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınavları online olarak 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlendi. Dönem Sonu Sınavları da yine aynı şekilde online bir şekilde gerçekleştirildi. 

AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan’da yapıldı. Dönem sonu sınafları da 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

AÖF yaz okulu online mı olacak AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?
AÖF yaz okulu online mı olacak?

 

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

AÖF yaz okulu 2021 online mı olacak sorusunun cevabına gelince; 

Geçen yıl AÖF yaz okulu sınavları online olmuştu. Bu yıl da henüz tam normalleşme başlamadığı için aynı şekilde sınavların online olması bekleniyor.

AÖF'ÜN SON DUYURUSU

AÖF tarafından en son yapılan duyuru Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerine yönelik oldu. AÖF'ten yapılan açıklamada şu uyarılarda bulunuldu: 

2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kapsamında yürütülecek olan Çocuk Gelişimi Önlisans Programı Kurum Uygulamaları dersi ödev yükleme süreci 09 Ağustos - 15 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Herhangi bir sebeple ödevini yükleyemeyen öğrenciler için telafi amaçlı e-Porfolyo sistemi 16 Ağustos - 18 Ağustos 2021 tarihleri arasında aktif olacaktır.

Öğrenciler, uygulama derslerine ilişkin detaylı bilgilere 09 Ağustos 2021 Pazartesi gününden itibaren aofuygulamadersleri.anadolu.edu.tr (e-Portfolyo) adresinden ulaşabilirler.

Uygulama dersiyle ilgili sorularınız için AÖS Destek (aosdestek.anadolu.edu.tr) birimine gönderebilir veya (222)3350580 Dahili 2768 nolu telefon numarasından Koordinatörlüğümüzle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. 

YATAY GEÇİŞ YAPACAKLARA ÖNEMLİ UYARI

Öte yandan yatay geçiş yapacak öğrencilere yönelik de önemli bir uyarı geldi.

Uyarıda şöyle denildi: 

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvurularını 01 Ağustos – 15 Ağustos 2021

Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurularını ise 01 Ağustos – 25 Ağustos 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri ilgili Fakülteye posta, kargo vb. ile göndererek yapmaları gerekmektedir.

Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların listesi 10 Eylül 2021 tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim  adresinde duyurulacaktır.

Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların kayıtları 13 - 17 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yatay Geçiş Başvurusu için İstenilen Belgeler:

a.  Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Formu ve/veya

b.  Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Formu

Öğrencinin Yerleştiği Yıldaki YKS Sonuç Belgesi

Kayıtlı olduğu üniversitenin (Öğrenci İşlerinden alınacak e-imzalı veya ıslak imzalı)Öğrenci Belgesi (son bir ay içerisinde alınmış)

Ders İçerikleri (başarılı olunan derslerin içerikleri)

Not Durum Belgesi (Transkript)

Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

Ders Planı

Daha Önce Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge (Sadece Merkezi Yerleştirme Puanı ile başvuru yapacak adaylardan istenecektir.)

Kayıtlı olunan üniversitelerden alınacak yatay geçişe engel bir durum olmadığına dair belge (kayıt hakkı kazanan öğrencilerden kayıtlar esnasında istenecek.)

Uluslararası İlişkiler (İngilizce), İşletme (İngilizce) ve İlahiyat (Arapça) programlarına başvurularda özel şartlar için tıklayınız.


 

Yorumlar