Matbaacılar ve Reklamcılar sektörde geleceği konuştu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 13.Grup (Kağıt ve matbaacılık) ve 38.Grup (Reklamcılık, fuar ve organizasyon hizmetleri, televizyon ve radyoculuk faaliyetleri) Meslek Komitelerinin öncülüğünde sektör mensuplarına yönelik Türkiye’de...

Google Haberlere Abone ol
Matbaacılar ve Reklamcılar sektörde geleceği konuştu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 13.Grup (Kağıt ve matbaacılık) ve 38.Grup (Reklamcılık, fuar ve organizasyon hizmetleri, televizyon ve radyoculuk faaliyetleri) Meslek Komitelerinin öncülüğünde sektör mensuplarına yönelik Türkiye’de ve dünyada matbaacılık ve reklamcılık sektörleri nereye gidiyor? Bu sektörlerin gelecekleri nasıl şekillenecek?” konulu bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odası, Antalya Matbaa Sanayicileri Derneği, Akdeniz Reklamcılar Derneği ve Açıkhava Reklamcılar Derneği’nin desteğiyle, ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda yapılan toplantıyı sektör mensupları ile Üniversitelerin ilgili bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler büyük ilgiyle takip etti.

İletişimci Vahdet Narin’in moderatörlüğünde yapılan toplantıya konuşmacı olarak Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi ve AABİR İletişim Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Prof. Dr. Ali Atıf Bir, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Köse, Girişimci, İnternet Reklamcısı ve Dijital İletişim Danışmanı Orkun Tekin, Matbaacılar Federasyonu Genel Başkanı ve Ankara Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Hüseyin Gürbüz ve Heidelberger Druckmaschinen AG’nin Türkiye Ürün ve Satış Müdürü Tolgahan Toskaya katıldı.

Konuşmacılar, matbaacılık - reklamcılık sektörlerinin bugünü ve geleceğiyle ilgili katılımcılara öngörülerini anlatırken, gelen sorulara da yanıt verdiler.

Yorumlar