Antalya Konya Yolu açık mı, kara yollarında son durum nedir?

Antalya Konya Yolu açık mı, hangi yollar kapalı, kar ve tipi nedeniyle kapalı yollar var mı, kara yollarında son durum nedir?

Google Haberlere Abone ol
Antalya Konya Yolu açık mı, kara yollarında son?

Antalya Konya Yolu açık mı, hangi yollar kapalı, kar ve tipi nedeniyle kapalı yollar var mı, kara yollarında son durum nedir?

Ulaştırma Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yollarda son durum şöyle:

Edirne-İstanbul yolunun 46-47.km.leri arasında hızlı tren çalışmaları nedeniyle İstanbul İstikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Edirne İstikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Karaburun-Urla yolunun 0-1 km'leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kahramanmaraş-Narlı-Gaziantep yolunun 1-2.km.leri arasında Arsan Köprülü Kavşağı mevkiide üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Amasya-Taşova yolunun 46-47 km.leri arasında (Taşova Şehir Geçişi) köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 53.km.sinde Rize Havalimanı Kavşağı yapım çalışması nedeniyle Ardeşen-Rize istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Yenişehir-Bilecik yolunun 27-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Seydişehir-Akseki yolunun 33-37.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Havsa-Uzunköprü yolunun 3.km.sinde Demiryolu Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

(Bartın-Kurucaşile) (010-08) Dya.-Amasra yolunun 0-5. Km.leri arasında bulunan Amasra Tünelindeki elektrik-elektromekanik işlerinin yapım çalışmaları nedeniyle 18.01.2022-01.03.2022 tarihleri arasında yol trafiğe kapatılacak, ulaşım (Zonguldak-Bartın) İl Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 42.km.sinde bulunan Ahatlar Kavşağı-Ahatlar Köyü-Amasra arasındaki eski yol üzerindeki servis yolundan sağlanmaktadır. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Görüldüğü üzere listede Konya Antalya yolu ile ilgili herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir.


 

Yorumlar