Anne Babaların Mutlaka İzlemesi Gereken 17 Film

Çocuk yetiştirmenin zorlu yolunda anne babaların karşılaştığı zorlukların üstesinden gelebilmek için motive olmaya ve farkındalıklarının artmasına ihtiyaç vardır. İşte bu zorlu yolda anne babaların farkındalığını arttırıp motive edece 17 filmi sizler için derledik. İşte o filmler

Anne Babaların Mutlaka İzlemesi Gereken 17 Film - Sayfa 1

UMUDUNU KAYBETME - IMDb:8

İyi bir baba olan Chris Gardner, işinde sorunlar yaşayan, maddi açıdan sarsıntıda olan ve aynı zamanda iyi bir eş olan bir adamdır. Ancak ne yazık ki eşi sıkıntılara daha fazla katlanamayacağına karar vererek onu terk eder. Christopher adındaki oğulları da babasının yanında kalır. Karısının terk edişi de yetmezmiş gibi bir de ev sahibi dışarı atar baba –oğulu. Sokaklarda kalıp, tuvaletlerde, düşkünler evinde çalışarak ayakta durmaya çalışır. Oğlunun sevgisi bu mücadeleci baba için her şeydir. Ve sevgiye eklenen bir var olma savaşı hiç şüphesiz, vakti geldiğinde en mükemmel kapıları açacaktır.

Anne Babaların Mutlaka İzlemesi Gereken 17 Film - Sayfa 2

YERDEKİ YILDIZLAR - HER ÇOCUK ÖZELDİR IMDb:8.4

Dislektik bir çocuk olan, eğitim hayatında zorlanan Ishaan ile ondaki yetenekleri keşfeden öğretmen Ram Shanker'in hikayesi.

"Burada hiç bir kuş yüzmeye, hiç bir balık uçmaya zorlanmaz."

Anne Babaların Mutlaka İzlemesi Gereken 17 Film - Sayfa 3

DANGAL IMDb:8.4

Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Geeta Phogat, çocukluklarından başlayarak güreş eğitimi alarak büyürler. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler olmuştur. Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanarak güreşte bu dalda ödül kazanan ilk kadın güreşçi olurken, kız kardeşi Babita da gümüş madalyayı alır. Genç kadın güreşçiler başarıya giden yol boyunca sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalacaktır...
Yönetmenliğini Nitesh Tiwari'nin üstlendiği Hint yapımının başrollerinde Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh yer alıyor.

Anne Babaların Mutlaka İzlemesi Gereken 17 Film - Sayfa 4

PK IMDb:8.1

P. K., başka bir gezegenden gelen bir yabancının tanrıyı bulma çabasını konu ediyor. Şehirde gezinen bir yabancı olan P.K daha önce kimsenin sormadığı basit sorular sorarak onlara cevaplar arar... Başka bir galaksiden gelen Peekay'ın; gerçek tanrıyı aramasını konu edinen film izleyenini karakterinin bu arayışı üzerinden felsefik yolculuklara çıkarırken, aşk ve hayat dolu sıcacık bir hikayeye odaklanır. Rajkumar Hirani'nin yönetmenliğini yaptığı filmin başlıca rollerinde Aamir Khan, Anushka Sharma ve Sanjay Dutt yer almakta.