Mebuskent’te ticari alanlar satışa çıkarıldı

Aymor Grup tarafından Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip projelerinden Mebuskent’te 8 bin metrekarelik ticari alanın satışları için ön talep toplama süreci de başladı.Aymor Grup Yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Mebuskent’te ticari alanlar satışa çıkarıldı

Aymor Grup tarafından Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip projelerinden Mebuskent’te 8 bin metrekarelik ticari alanın satışları için ön talep toplama süreci de başladı.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, konuyla ilgili bilgi yaptığı açıklamada, yaklaşık bin konut ve toplamda 4-5 bin kişinin yaşayacağı, kendi içinde bir uydu kent olarak tasarlanan projenin kendisine ait, en az 5 bin kişiye hitap edecek bir AVM alanı bulunduğunu ve bunun da 8 bin metrekare satılabilir alandan oluştuğunu bildirdi. Ayhan, “Bu satılabilir alanları yönetim olarak satmaya karar verdik ve ön talepleri toplamaya başladık. Şu an metrekare birim fiyatları hazırlanıyor. Çeşit çeşit metrekareler bulunmakta. AVM’nin Eylül sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. İçerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna kadar insanların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacağı her şey bulunuyor. Yoğun bir nüfusun yaşayacağı sitede AVM için büyük bir taleple karşılaştık, bu da en iyi hizmeti verebilecek, buradaki yaşam kalitesini artıracak bir yapı oluşturacak” dedi.

Ankara’nın yeni yerleşim birimlerinden Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen proje, 10 blokta 652 daire ve 332 villadan oluşuyor. ’Şehir içinde koca bir şehir’ konseptiyle hayata geçirilen projenin üzerine kurulduğu 388 bin metrekarenin yüzde 87’sini yeşil alan ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor. Şehir merkezinin kuzeyinde bir lokasyonda kurulan yerleşke içine toplam 23 bin ağaç dikilecek. Doğanın tüm renklerini içinde barındıracak, meyve ağaçları dahil her türden ağacın yer alacağı yerleşke, doğal park niteliğinde olacak.

Kürşad Ayhan, "Ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Tamamen bisikletli hayata göre tasarlanan proje, şehrin gürültü ve kirliliğinden uzak, yeşile dokunarak yaşamak isteyenlere doğayla iç içe, bol oksijenli bir ortam ve sportif faaliyetler için bol imkan sunuyor. Sakinlerine yirmi dört saat kesintisiz güvenlik hizmeti verecek proje, lokasyondaki gelişmiş ulaşım imkanları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergahlara sadece 25 dakika mesafede" diye konuştu.

Yorumlar