Ankara İl Emniyet Müdürü Yılmaz'dan Ankaragücü'ne ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Ankaragücü'nün Beştepe Tesisleri'nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ve takımı ziyaret etti. Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, antrenmanın kısa bir bölümünü...

Google Haberlere Abone ol
Ankara İl Emniyet Müdürü Yılmaz'dan Ankaragücü'ne ziyaret


ANKARA (AA) - Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Ankaragücü'nün Beştepe Tesisleri'nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ve takımı ziyaret etti.

Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, antrenmanın kısa bir bölümünü izleyerek takıma başarı dileklerini ileten Yılmaz, "Ankaragücü, Ankaramızın takımı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı ve bu sezon da iyi bir grafik sergiliyor. Bu sezon da şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Başkentimizin takımı Süper Lig'e yakışır." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ise Yılmaz'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Futbol çok keyifli bir oyun. Bütün stresinizi üzerinizden alıyor. Sizi maçlarımıza da bekliyoruz." diye görüş belirtti.

Servet Yılmaz ve beraberindeki heyet, futbolculara baklava ikramında bulundu. Başkan Mehmet Yiğiner de Yılmaz'a 61 numaralı ve üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Yorumlar