Ananas suyu ile güzelleşin!

ananas , ananas suyu ile güzelleşmek , ananas suyu faydaları , ananas faydaları , ananasın cilt için faydaları , ananasın faydaları nelerdir

Google Haberlere Abone ol
Ananas suyu ile güzelleşin!

Ananas en faydalı meyvelerden biridir. Suyunda bol miktarda mineral ve vitamin bulunur. Bu mineral ve vitaminlerin sayesinde, birçok hastalığa karşı koruyucu görev üstlenmektedir. Ananasın içerdiği doğal şeker vücuda enerji verir.

 Ancak ananas sadece sağlık için değil, aynı zamanda güzel bir cilt için yararlanmak gerekir.Özellikle, yaz aylarında cilt güneşin olumsuz etkilerine daha fazla maruz kaldığından vücut gün içinde aşırı su kaybeder. Ter ile kaybolan minerallerin vücuda geri alınması için bol bol ananas suyu tüketilmesi gerekir. Ananas, içerdiği B ve C vitaminleri sayesinde hücrelerin yenilenmesini sağlar, cilt sorunlarını ortadan kaldırır. C vitamini cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Meyvenin içerdiği mineraller saç ve tırnakların sağlığına da faydalıdır. Bol miktarda demir ve kalsiyum içeren ananas suyu güneşin etkisiyle zarar görem ve zayıflayan saçların yenilenmesini sağlar. Yazın sıcaklığını iyice hissettirdiği şu günlerde rahatlama hissi verir. Yaz ayların uzun süre güneşte kalma cilt hastalıkların oluşmasına neden olur. Bu dönemlerde bol bol ananas tüketerek sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. Doğal bir şeker deposudur. Tatlı ihtiyacınızı ananas ile doğal şekilde karşılayabilirsiniz. Ananas suyu  milimetresinde 11 miligram C vitamini bulunur. Kolejen oluşumuna yardım eden ananas içerdiği C vitamini sayesinde güneşin neden olduğu zararlı cilt hastalıklarına karşı korur. Ayrıca antioksidan özelliği sayesinde vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar