Zürih namağlup liderliğini sürdürdü

- Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Zürih, lig maçında deplasmanda Wohlen'i 5-0 mağlup etti


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un bulunduğu L Grubu'nda yer alan Zürih, İsviçre İkinci Futbol Ligi'nin (Challenge) 10. haftasında deplasmanda Wohlen'i 5-0 yendi.

İsviçre'nin Wohlen kentindeki Niedermatten Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Zürih 9. dakikada Wohlenli Sead Hajrovic'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 23. ve 40. dakikalarda Dzengis Cavusevic, farkı 3'e çıkardı. 61. dakikada Umaru Bangura ve 90. dakikada Moussa Kone attıkları gollerle Zürih'in maçtan 5-0 galip ayrılmasını sağladı.

Bu sonuçla, 9 maç sonunda 8 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Zürih, 26 puanla namağlup liderliğini sürdürdü. Wohlen ise 7 puanla 9. sırada yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu üçüncü maçında Zürih, 20 Ekim Perşembe günü deplasmanda Steaua Bükreş ile karşı karşıya gelecek.


Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü